четвер, 03 жовтня 2013 13:27

Британці похмурі, веселі та іронічні - раритетні фото Англії
33

Фото: Фото: bigpicture.ru

Великобританія в масовій свідомості завжди сприймалася особливо, стоячи ніби окремо від решти Європи. Чи то через розташування на острові, чи то завдяки славнозвісному англійському характеру. Але толком про цей характер ані вчений народ, ані середньостатистичний англієць розповісти не можуть.

Відомий французький історик Жуль Мішле, який читав курс історії Англії в паризькому "Колеж де Франс", починав його наступними словами: "Англія - ??острів. А тепер ви знаєте про неї стільки ж, скільки і я".

Пропонуємо добірку фотографій різних куточком "туманного Альбіону" 70-х років минулого століття, які малюють контрастне життя людей. Вільні хіпі та пихаті аристократи, розкішно прибрані хороми і будні індустріальних кварталів, а також британські прапори, коні, собаки, і, звичайно-ж, портрет королеви - розкривають лише малу частку "загадкової британської душі".

Фото з ??раритетного видання Іана Беррі "Англійці".

Зараз ви читаєте новину «Британці похмурі, веселі та іронічні - раритетні фото Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути