четвер, 26 лютого 2015 15:44

30 років тому в Індії їздили паровози ХІХ століття - рідкісні фотографії
21

Сьогодні вашій увазі пропонуємо фотографії індійської залізниці початку 1980-х років, зроблені англійським туристом. Як видно з фотографій, на початоку 1980-х років в Індії ходили паровози ХІХ століття.

В Індії, де живе понад мільярд людей, поїзди є основним видом транспорту. Окрім звичайних щоденних поїздок, мільйони людей часто подорожують до родичів. Адже в індійській культурі прийнято, щоб вся родина збиралася разом на свята або, коли хтось з її членів народжується, помирає, одружується чи хворіє.

Кожен день у середньому понад 8350 поїздів перевозять 12,5 мільйона пасажирів, проїжджаючи при цьому близько 80 тисяч кілометрів. Товарні потяги транспортують понад 1,3 мільйона тонн вантажу.

Будівництво залізниці розпочалося ще у ХІХ столітті, коли Індія перебувала під владою Великобританії, щоб перекидати війська з однієї частини країни в іншу, а також щоб перевозити бавовну, яку вирощували в Індії.

Зараз ви читаєте новину «30 років тому в Індії їздили паровози ХІХ століття - рідкісні фотографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути