вівторок, 29 січня 2008 14:34

Адольф Гітлер знущався над своїми коханками

У жовтні 1907-го 18-річний Адольф Гітлер завалив вступні іспити до Віденської академії мистецтв.

— Навіть і не думайте стати художником! — казали екзаменатори.

Хлопець образився й у своєму фіаско звинувачував "тупих професорів", які не побачили його "геніальних" здібностей.

Додому Адольф вирішує не повертатися. Він живе в нічліжках, перебивається випадковими заробітками й за безцінь продає свої акварелі. Іноді навіть жебракує. У своїх негараздах далі звинувачує інших. Бігає до бібліотеки — цікавився історією, астрологією, окультними вченнями та гіпнозом.

Гітлера дратує велика кількість євреїв в австрійській столиці, тому 1913-го він перебирається до Мюнхена. Наступного року вибухнула Перша світова. Через фізичну слабкість юнака не беруть до армії. Однак він умовляє короля Баварії відправити його на фронт. Адольф воює на передовій, отримує два поранення та дві нагороди. 7 жовтня 1916-го він потрапляє у газову атаку. Після цього три місяці лікується. Дізнавшись, що Німеччина капітулювала, Гітлер заплакав.

Адольф повертається до Мюнхена. Якось в одній із пивничок він потрапив на збори членів Німецької робітничої партії. Їхні ідеї заімпонували Гітлерові, і наприкінці 1919-го він вступає до цієї партії. А за півроку стає одним з її лідерів. З його ініціативи партію перейменовують у Націонал-соціалістичну робітничу партію Німеччини. 19 жовтня нацисти вийшли на багатолюдний мітинг. Промова Гітлера справила сильне враження.

Німеччина переживала тоді руйнівну кризу. Війна, виплати та контрибуції переможцям призвели до гіперінфляції та зубожіння населення. У всіх негараздах Адольф звинувачує багатіїв, євреїв і комуністів. Він обіцяє ліквідувати безробіття, підняти Німеччину з колін та зробити з неї велику імперію. Його істеричний голос та емоційна жестикуляція зачаровують натовп.

8 листопада 1923-го Адольф робить спробу державного перевороту. Однак путч провалився. А Гітлера за державну зраду на 5 років кидають до в"язниці. Однак через 9 місяців звільняють. За ґратами він встигає написати "Майн кампф" — "Моя боротьба". Для багатьох німців Гітлер стає національним героєм. Жінки за ним упадають.

У вересні 1929-го до Адольфової сестри Паули, яка служила у нього економкою, приїжджає її донька Анджела Раубаль, 21 рік. Вродлива брюнетка ґелі впала в око 40-річному дядькові. Він оселяє племінницю в сусідній кімнаті, а до дверей приставляє варту.

Дівчині подобається його увага. Гітлер ніколи не підвищував голосу, був милим і люб"язним. Вони стали коханцями. Та невдовзі життя ґелі перетворилося на пекло.

— Мій дядько просто чудовисько, — скаржилася вона друзям. — Ви просто не уявляєте, що він змушує мене робити!

Протягом двох років ґелі терпіла садомазохістські нахили Гітлера. Вона вирішує помститися Адольфові. Спочатку зваблює його шофера, а потім під дверми її спальні вишикувалися всі його охоронці. Адольф шаленіє. 1931-го ґелі застрелилася з особистого "вальтера" дядька.

Наступного року Гітлер знайомиться з 20-річною Євою Браун. Дівчина була справжньою арійською красунею. Гітлер тримає їхні стосунки в таємниці. Ніколи не з"являвся з нею на людях. Єва ж мріяла вийти за нього заміж. "Я потрібна йому лише для певних цілей... Це просто ідіотизм", — писала вона у щоденнику. Двічі вона намагалася накласти на себе руки. Та Гітлер був непохитний:

— Я одружений з Німеччиною! — казав він.

Тим часом нацисти посіли друге місце в парламенті, а невдовзі стали найсильнішою партією країни. 30 січня 1933-го президент Пауль фон Гінденбурґ призначає Гітлера рейхсканцлером. За місяць його штурмовики підпалюють рейхстаг. У пожежі звинувачують комуністів. Починаються масові репресії. На вулицях палять книги заборонених письменників. У березні був організований перший концтабір у Дахау. До кінця року їхня кількість зросла до сотні.

1938-го Німеччина окуповує Австрію та Чехословаччину, а наступного року Польщу. Починається Друга світова війна.

30 січня 1933-го президент Пауль фон Гінденбурґ призначає Гітлера рейхсканцлером

Після поразки під Сталінградом в Адольфа Гітлера починаються нервові зриви. Офіцери розчарувалися у своєму фюрері й не бачили сенсу продовжувати боротьбу. У червні 1944-го в кімнаті, де проходила нарада фюрера, вибухнула бомба. Гітлер залишився живий, але отримав тяжке поранення. Була паралізована права рука й ушкоджені вуха. Організаторів замаху він наказав повісити на великих гаках.

Коли Червона армія підійшов під Берлін, Гітлер уже не розумів, що коїться. Лікар підтримував його кофеїновими ін"єкціями та кокаїном.

— Бідний, бідний Адольф, — плакала Єва. — Усі тебе покинули, усі тебе зрадили.

Рано-вранці 29 квітні 1945-го він таки одружився з нею у своєму берлінському бункері. Потім Єва прийняла ціаністий калій, а Гітлер приставив до скроні пістолет. За заповітом фюрера, їхні тіла спалили.

Зараз ви читаєте новину «Адольф Гітлер знущався над своїми коханками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути