Звичка допивати охололий чай може стати згубною.
Несвіжий чай може завдати серйозної шкоди здоров'ю, попереджають лікарі-дієтологи, пише pixelinform.
Чому не можна пити охололий чай
Термін життя заварки становить 15 хвилин. Потім чай покривається оксидною плівкою, що містить шкідливі для печінки азотисті основи.
Далі у оксидній плівці починається активне розмноження мікроорганізмів. Особливо швидко це відбувається, якщо у чаї був цукор.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чай з чорнобривців знижує ризик смертельних хвороб. Про які йдеться
Регулярне вживання такого чаю дуже негативно впливає на шлунок і може спровокувати розвиток гастриту та виразки.
Є два види чаю, які містять біологічно активні інгредієнти, що пригнічують жир. Якщо їх часто вживати, результат у втраті ваги здивує.
Чай Улун — один із найкорисніших, він містить полісахарид, який пригнічує зростання жирових клітин. Дослідження показують, що чай Улун покращує обмін речовин, якщо його вживати щотижня.
Коментарі