Ексклюзиви
неділя, 19 серпня 2018 13:04

Визначили ідеальний розмір грудей, які подобаються багатим чоловікам

Визначили ідеальний розмір грудей, які подобаються багатим чоловікам
Розмір жіночих грудей: назвали ідеальний для багатих чоловіків Фото: yn.am

Багатих чоловіків приваблюють жінки з меншим розміром грудей, а бідних - з великим. Про це повідомили психологи після дослідження з 266 чоловіками з різним ступенем доходу.

Про це пише Мedikforum.

Чоловікам показували анімовані жіночі фігури з різним розміром грудей. Всі учасники експерименту повинні були оцінювати жінок за ступенем фізичної привабливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали, кому заборонено збільшувати груди

З'ясувалося, багаті чоловіки віддають перевагу жінкам з невеликим розміром грудей, а чоловіки з гіршим фінансовим становищем вибирали пишногрудих жінок.

Потім експеримент повторили, але одна група добровольців була голодна, а друга - добре нагодована. Виявилося, що голодні чоловіки хочуть жінок з великими грудьми, а ситі - з меншими.

Під час менструації в жінок збільшується мозок через потрапляння в кров гормону естрогену. Одразу після місячних покращується просторова уява. Гормональні зміни в ході менструального циклу покращують різні види розумової активності. На третьому тижні циклу жінки досягають піку в спілкуванні з іншими.

Причиною таких змін, звісно, є не матка, а яєчники. Вони впродовж місяця виробляють у різних кількостях естроген і прогестерон, які відповідають за потовщення внутрішньої оболонки матки та вихід яйцеклітини. Але вони також впливають на настрій і поведінку жінки.

Зараз ви читаєте новину «Визначили ідеальний розмір грудей, які подобаються багатим чоловікам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути