пʼятниця, 09 лютого 2018 16:08

Ультратонка талія: жінка змінила тіло до невпізнання
7

Діана Рінго стягнула талію корсетом до 45 см
Фото: dailymail.co.uk
Діана Рінго стягнула талію корсетом до 45 см
Діана Рінго стягнула талію корсетом до 45 см
Діана Рінго стягнула талію корсетом до 45 см
Діана Рінго стягнула талію корсетом до 45 см

Діана Рінго з Сан-Дієго штату Каліфорнія цілодобово носить корсет для стягування талії. Знімає його тільки на годину, щоб помитися.

Після вагітності та народження двійні жінка набрала 35 кілограмів. Вона вирішила повернутися у форму за допомогою тренувального корсета, який стягує талію з 71 до 45 сантиметрів.

Про це пише Daily Mail

39-річна Діана одружена з 33-річним Бреттом, який був проти такого жорсткого підходу схуднення. Тепер він змирився і став її підтримувати.

"Коли на мене корсет, я відчуваю себе сексуальною. Раніше я не була задоволена своїм тілом, тому що я була товстою. Моя вага розподілялася не по жіночому типу фігури, а по чоловічому. Не дивлячись на деякі косі погляд, я буду робити що хочу. Я доросла жінка і плачу податки. Я роблю те, що робить мене щасливою і тоді мій чоловік щасливий", - ділиться жінка.

Вона зізнається, що їсть усе, що хоче і немає заборонених продуктів. Головне - не переїдати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 секретів, що допоможуть розлюбити солодощі

У Діани 45 корсетів, які обійшлися їй майже в 2000 доларів. Жінка важить 53 кілограми і має розмір одягу 40-42.

"Я спокійно дихаю в корсеті. Я тільки не можу робити в ньому дуже глибокі вдихи, але ж ми і не дихаємо дуже глибоко весь час. Я вірю, що корсети, якщо вони правильно зроблені і правильно використовуються, звужують талію. Чим більше я їх використовую і бачу результати, тим більше переконуюся, що для мене це був правильний вибір. При цьому я не хочу видаляти ребра, мені це нецікаво", - розповідає Діана.

Насправді тренувальні корсети ускладнюють дихання, кровообіг і постачання органів киснем і поживними речовинами. Змінюють положення внутрішніх органів і можуть деформувати ребра. Від їх носіння зменшується життєва ємність легенів і порушується обмін речовин.

Перший час корсет підтримує спину і покращує поставу, але далі м'язи спини і преса атрофуються. Корсети можуть викликати проблеми з травленням і запори.

Зараз ви читаєте новину «Ультратонка талія: жінка змінила тіло до невпізнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути