понеділок, 12 червня 2017 23:28

ТОП-7 легких масок з полуниці для обличчя

ТОП-7 легких масок з полуниці для обличчя
Маски з полуниці: 7 варіантів для різних типів шкіри Фото: cosmo.com.ua

Маски для обличчя з полуниці освіжають та омолоджують шкіру. Вона підходить будь-якого типу шкіри, навіть схильним до запалень.

Ця ягода швидко знімає сліди втоми, недосипання і робить шкіру обличчя м'якою і ніжною. Крім того, полуниця - ефективний антисептик, який допомагає шкірі позбутися від пігментних плям, запалень та розширених пор.

Для запаленої шкіри

2 ст. л. свіжих розім'ятих ягід полуниці розтерти з 1 ст. л. сиру. Товстим шаром нанести отриману консистенцію на обличчя на 15-20 хвилин і змити прохолодною водою.

Для сухої шкіри

1 яєчний жовток розмішати з 1 ст. л. соку, віджатого з полуниці. Якщо шкіра схильна до лущення, можна додати 1 ч. л. оливкової або соняшникової олії. Нанести отриману суміш на обличчя на 15-20 хвилин, потім змий теплою водою.

Для жирної шкіри

Збити в піну 1 яєчний білок, потім розмішати його з 1 ст. л. свіжої полуничною кашки і з ½ ст. л. борошна. Нанести масу на шкіру обличчя на 15 хвилин і змити прохолодною водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, які знижують апетит

Для втомленої шкіри

½ ст. л. дріжджів розтерти з 2 ст. л. кефіру або теплого молока. Додати в суміш 1 ст. л. свіжої кашки з полуничних ягід. Ще раз все розмішати і нанести на обличчя на 15 хвилин. Змити прохолодною водою.

Для старіючої шкіри

2 ст. л. свіжої розім'ятої полуниці розмішати з 1 ч. л. зволожуючого крему для обличчя і з 1 ч. л. меду. Нанести масу на обличчя на 10-15 хвилин.

Маска проти прищів і вугрів

Протирати обличчя свіжим полуничним соком вранці і ввечері. По можливості тримати його на обличчі 7-10 хвилин, потім змити прохолодною водою.

Відбілююча маска

Змішати 1 ст. л. полуничного пюре з 1 ч. л. меду і 1 ч. л. лимонного соку. Нанести суміш на обличчя на 10 хвилин і змити прохолодною водою.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-7 легких масок з полуниці для обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути