четвер, 25 березня 2021 16:28

Старт вакцинації ім.Степанова українці оцінили на "двійку" - опитування

Старт вакцинації ім.Степанова українці оцінили на "двійку" - опитування
44% опитаних не знають як записатися в чергу на вакцинацію. Фото: pixabay.com

Українці оцінили процес вакцинації від коронавірусу в країні на "двійку".

За результатами опитування Соціологічної групи "Рейтинг" з'ясувалося, що середня оцінка процесу вакцинації в Україні - 2,3 бала з 5.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70% українців вважають, що коронавірус штучний - опитування

25% респондентів оцінили процес вакцинації в країні як жахливий. 31% опитаних - як поганий, а 33% - як середній. Менш як 10% респондентів оцінили процес вакцинації добре або відмінно.

46% респондентів вважають, що найбільшу відповідальність за своєчасну вакцинацію населення несе міністр охорони здоров'я Максим Степанов. 16% опитаних вважають, що відповідальність несе президент Володимир Зеленський. 15% респондентів заявили, що відповідальність лежить на головному санітарному лікареві Віктору Ляшку. 11% – на Верховній Раді і 4% – на прем'єрі Денисові Шмигалі.

34% респондентів повідомили, що їм достатньо інформації про розвиток вакцинації в Україні, 27% - скоріше достатньо. Для майже 40% опитаних інформації про вакцинацію недостатньо.

44% респондентів взагалі не знають, як можна записатися в чергу на вакцинацію проти коронавірусу. Ще 32% щось чули про це. Лише 24% опитаних добре обізнані.

24 лютого стартувала вакцинація від коронавірусу індійським препаратом Covishield. Україна отримає першу партію американської вакцини від Covid-19 компанії Pfizer уже у квітні.

Зараз ви читаєте новину «Старт вакцинації ім.Степанова українці оцінили на "двійку" - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути