Червоне м'ясо не спричинює підвищення кров'яного тиску й не шкодить серцю. Наряду з іншими продуктами, багатими на білок і корисні жири, воно є невід'ємною складовою правильного харчування. Це підтвердило дослідження американських вчених.
"Ми виявили, що споживання більше 85-и грамів червоного м'яса тричі на тиждень не погіршує ні кров'яний тиск, ні рівень холестерину в крові. Не змінює це й концентрацію тригліцеридів — жирів, кількість яких теж є показником здоров'я", — цитує автора дослідження професора харчових наук Вейна Кемпбелла ресурс про здоровий спосіб життя tigerfitness.
Разом зі своєю командою вчений проаналізував результати 24 досліджень, присвячених впливу червоного м'яса на стан серцево-судинної системи людини. Перевірено було всі види цього продукту, включно зі свининою та яловичиною. У результаті дослідження жодної шкоди серцю й судинам від споживання червоного м'яса вчені не виявили. Більше того, підтвердилося, що червоне м'ясо є корисним і має бути обов'язково наявним у раціоні харчування.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун розповіла про користь сала
Раніше назвали речовини, які життєво необхідні організму. Недолік їх може стати причиною частих застуд, депресії, порушень сну, ламкості нігтів і волосся, розладів травлення й багатьох інших проблем зі здоров'ям.
Коментарі