Щоб взимку не дуже мерзнути, треба їсти жирні продукти: сало та рослинну олію.
Якщо з'їсти кусок сала в обід чи увечері, можна не боятися морозу. Не потрібно боротися з жиром, його потрібно їсти, говорить лікар-гастроентеролог вищої категорії Київської клінічної лікарні на залізничному транспорті № 2 Людмила Федорченко.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перевірити здоров'я серця в домашніх умовах
Також можна вживати рослинне масло. Воно корисне в невеликих кількостях і з іншими продуктами.
Лікар порадила не обмежуватися соняшниковим або оливковим. Варто також вживати лляне, кукурудзяне чи кокосове.
Взимку корисними є морква, капуста різних видів цвітна, броколі, кольрабі, квашена. Вона посилює здатність печінки відновлювати організм та підвищує імунітет.
Коментарі
1