четвер, 18 листопада 2021 18:22

Розповідають про сатану та принижують: невакциновані вчителі почали зривати уроки

Розповідають про сатану та принижують: невакциновані вчителі почали зривати уроки
Відсторонені від роботи вчителі зривають уроки та тероризують колег, які їх заміняють. У школу вже двічі викликали поліцію. Фото: УНІАН

У місті Олександрія Кіровоградської області невакциновані проти Covid-19 вчителі Олександрійського колегіуму відмовляються виконувати наказ про відсторонення від роботи.

Педагоги разом із представницею приходять на уроки, принижують колег та розповідають про сатану, стверджує директорка колегіуму Наталія Малишева, пише "Українська правда. Життя".

Такі дії заважають освітньому процесу. До того ж в конфлікт втягують дітей та батьків, каже Малишева.

"Відбувається психологічний булінг проти нас усіх. Відсторонена від роботи вчителька (історії. - Gazeta.ua) Лариса Лисюк навіть налаштувала дітей, щоб вони заважали проводити уроки вчителям на заміні. Також в нашій школі з'явилася невідома жінка, яка називає себе юристкою та представницею інтересів відсторонених вчителів, яка також присутня на уроках", – розповіла Малишева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тікають городами й спускають собак: українці повстали проти вакцинації

Конфлікт почався з того, що до школи викликали поліцію для припинення уроку Лисюк, яку відсторонили від роботи наказом директора через відсутність Covid-щеплень.

"А що нам було робити? Силоміць витягти вчительку з уроку ми не можемо. Кажемо, вийдіть, вона не виходить. Кажемо, надіньте маски, вони кажуть, що це – намордник. Що я ламаю їхню волю та втягнута в експерименти над людьми", – каже директорка.

Вчителька своєю чергою заявила, що ніякого наказу не бачила та назвала представників поліції "злочинним угрупованням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Луцьку жінка вилізає через вікно, щоб не "стрітися" із сатаною

Малишева зазначила, що відсторонені вчителі знімають уроки на відео, викладають в соцмережі та ведуть прямі ефіри. Вчителі, стверджує директорка, зневажливо ставляться до колег та керівництва школи та обзивають їх.

Додала, що зараз в навчальному закладі через відсутність щеплень відсторонені від роботи три вчителі та два технічні працівники.

Сама Лисюк разом зі своєю представницею Рімою Циганок стверджує, що 18 листопада їх не допустили до школи. Вона обвинувачує директорку в тому, що через її наказ про відсторонення вона може померти "голодною смертю". Вчителька каже, що намагається захистити себе та своє право на позицію відмовитися від вакцинації.

Школи у Рівненській, Тернопільській та Закарпатській областях демонструють найнижчі темпи вакцинації. У кожному з цих регіонів жодної дози щеплення ще не отримали приблизно 7% учителів, повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет.

Загалом в Україні повністю вакцинувалися проти Covid-19 понад 544 тис. працівників шкіл. Найкращу статистику повного циклу вакцинування освітян демонструють Луганська область - 92,4%, Харківська - 92,2 та Черкаська - 91,6%.

Зараз ви читаєте новину «Розповідають про сатану та принижують: невакциновані вчителі почали зривати уроки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути