неділя, 22 квітня 2018 05:28

Психологи виявили 7 ознак закоханості

Психологи виявили 7 ознак закоханості
Вчені виявли ознаки закоханості. Фото depo.ua

Дуже часто люди зовсім не помічають прояви симпатії з боку чоловіка або жінки. Але насправді поведінка людини видає закоханість.
Психологи виділили кілька ознак того, що людині ви стали небайдужими.

1. Ця людина завжди поруч з вами, навіть якщо ви займаєтесь чимось нудним. Людина, яка рада вас бачити і готова запропонувати свою допомогу, що б ви не робили і як би не виглядали, може бути в вас закоханою.

2. Постійно дивиться на вас. Якщо ви підозрюєте, що подобаєтеся людині, зверніть увагу на те, як часто він на вас дивиться. Гарвардський психолог Зік Рубін відзначає взаємозв'язок між зоровим контактом і закоханістю. В рамках свого дослідження він встановив, що глибоко закохані пари дивляться один на одного 75% часу під час розмови, тоді як люди, які не відчувають ніжних почуттів, дивляться один на одного приблизно 30-60% часу.

3. Звертає на вас підвищену увагу. Навіть коли людина занадто мало має вільного часу, він знаходить час для того, щоб зробити вам комплімент, розповісти анекдот або завести бесіду. Це можна порівняти з тим, як у школі хлопчик смикає за коси дівчинку, яка йому симпатична.

4. Підтримує вас і в моменти радості, і в моменти смутку. Ще одна ознака того, що ви подобаєтеся людині, це те, що він висловлює симпатію. Ваша радість – його радість, ваша біль – його біль. Коли людина щиро співчуває вам, не будучи родичем або близьким другом, вона у вас закохана.

5. Запам'ятовує всі деталі. Якщо хтось у вас закоханий, то буде пам'ятати дату вашого народження, улюблений колір, улюблене блюдо і інші дрібниці, які мають для вас значення. Він запам'ятає їх, почувши тільки одного разу.

6. Знайомить вас з важливими в його житті людьми. Якщо ваш друг знайомить вас з членами своєї сім'ї або найкращими друзями, він хоче бути з вами емоційно ближче.

7. Часто говорить про майбутнє. Подумайте, ми не часто обговорюємо з ким-небудь своє майбутнє, якщо не хочемо, щоб ця людина в ньому присутній. Якщо людина раптом почне говорити з вами про майбутнє, питати про вашому думці і мріях, швидше за все, він у вас закоханий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чому чоловік відмовляється від сексу: 7 важливих причин.

Цей рік буде багатим на весілля. Шлюби виявляться вдалими, якщо не планувати церемонію на осінь. Осінь 2018 року не сприятлива для заміжжя. Пари, які поберуться після 10 вересня, не знаходитимуть спільної мови і навряд чи протримаються разом довго.

Зараз ви читаєте новину «Психологи виявили 7 ознак закоханості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути