четвер, 07 липня 2016 17:34

Чому чоловік відмовляється від сексу: 7 важливих причин

Чому чоловік відмовляється від сексу: 7 важливих причин

Одні чоловіки вважають, що секс - ще не привід для знайомства, а іншим перейти межу досить складно, і вони намагаються відкласти цей аспект ваших відносин на якомога більший термін.

Не дивуйтеся, якщо навіть після закінчення першого місяця знайомства ваш новоспечений коханий не поспішає запрошувати до себе додому. Можливо, у нього на це є цілком об'єктивні причини, пише elle.ua

Він старомодний

В це досить складно повірити, але на землі ще не перевелися романтичні натури, які готові доглядати за дівчиною тривалий час, щоб завоювати її прихильність і тільки потім перейти на новий етап. Це не означає, що в кінцевому підсумку ви можете зіткнутися з невмілим коханцем: можливо, ваш молодий чоловік дійсно налаштований на серйозні відносини.

Він незайманий

Відчуваєте, що ваш потенційний коханий сильно нервує, коли розмова заходить про інтимну сторону його життя? А натякнути на можливий поцілунок він зважився лише на п'ятому побаченні? Швидше за все, він навряд чи зізнається вам у тому, що незайманий, навіть якщо запитати прямо. Єдине, що залишається, - чекати.

Він релігіозний

У побожних чоловіків є свої переваги. В першу чергу, на них дійсно можна покластися, оскільки заповідь про "не бажай дружину друг а свого" та інші сприймаються ним як керівництво до дії. А по-друге (і це головне), якщо такий чоловік почав за вами доглядати, то, швидше за все, він вважає вас реальною претенденткою на роль потенційної дружини.

Він боїться показати свою недосвідченість

Швидше за все, він дуже хоче сексу з вами, але з певних причин (однією з яких цілком може виявитися його недосвідченість або надмірна закоханість в вас) намагається відтягнути цей момент до останнього.

Він не дуже хороший в сексі

Деякі представники сильної половини людства здатні об'єктивно оцінити свій сексуальний потенціал, і найчастіше розуміють, що він у них не дуже великий. Але якщо ви дійсно сподобалися такому чоловікові, то перш, ніж зайнятися з вами сексом, він постарається зробити все від нього залежне, щоб ви встигли закохатися по вуха і не помітили цього прикрого недоліку.

Йому здається, що ви ставитеся до нього, як до друга

Бувають моменти, коли чоловік настільки закоханий, що він і подумати не може, що такий ангел, як ви, може на нього подивитися. Тому якщо він продовжує обривати вам телефон дзвінками і повідомленнями, а при зустрічі вдає, що ви цікаві йому виключно як друг, то постарайтеся показати, що він цілком у вашому смаку і ви готові перейти на новий етап спілкування.

У вас закоханий його друг

Можливо, ваш потенційний партнер - не єдиний чоловік, зачарований вашою красою. У випадках, якщо суперником стає друг, у представників сильної статі може прокинутися почуття чоловічої солідарності. Тоді вам доведеться брати ініціативу в свої руки і показувати, кому з претендентів на ваше серце ви віддаєте перевагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 недоліків літнього сексу

Зараз ви читаєте новину «Чому чоловік відмовляється від сексу: 7 важливих причин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути