Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2018 08:12

Популярні пігулки можуть призвести до незапланованої вагітності

Популярні пігулки можуть призвести до незапланованої вагітності
Активоване вугілля є чудовим інгредієнтом масок для обличчя, засобів для відбілювання зубів і детоксикації організму. Фото: Ukrhealth

Вживання активованого вугілля перед сексом може стати причиною незапланованої вагітності.

Цей препарат покликаний виводити з організму токсини та отрути. Якщо жінка приймає контрацептиви, активоване вугілля "знешкодить" і їх, передає Zdorovia.

Експерти зазначають, що активоване вугілля є чудовим інгредієнтом масок для обличчя, засобів для відбілювання зубів і детоксикації організму. Однак можуть бути і негативні наслідки.

"Медицині відомі численні випадки колапсу легень і серйозних хвороб цих органів, які виникали в результаті цієї неприємної помилки. Нарешті, активоване вугілля викликає почорніння язика, закупорку кишечника, діарею, чорний кал і важке зневоднення. Не забувайте про те, що його ефективність проти токсинів спостерігається тільки в перші 40-50 хвилин після вживання цих речовин, оскільки вугілля впливає тільки на вміст шлунка. Якщо токсини вбралися в кров, то пити вугілля просто марно", - пояснює видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як сприйняти новину про незаплановану вагітність

Вчені з Корнельського університету підрахували, що у половини жінок вагітність настає несподівано. Найчастіше незапланована вагітність настає в тривалому цивільному шлюбі, коли пари не використовують засоби контрацепції.

Зараз ви читаєте новину «Популярні пігулки можуть призвести до незапланованої вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути