Ексклюзиви
субота, 09 лютого 2019 23:28

Обережно гаряче: назвали вражаючі секс-рекорди

Сексуальне життя та вподобання декого настільки дивує, щоїх записують у книги рекордів. Найгарячіші з них зібрані у цій підбірці.

Автор: bagiraclub.ru
 

Найдовший секс

Встановила його порнозірка Мей Уест поза знімальним майданчиком. І тривав 15 годин. Світ про це дізнався з мемуарів зірки порно, а її колишній хлопець Тед підтвердив це досягнення.

Найменший член

Вчені британського Інституту Кінсі проводили анонімні опитування з 1947 року, які стосувалися теми сексу. Там і дізналися, що найменший розмір статевого члена складає 2,5 см.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 брудних фактів про людину, які налякають кожного

Спермо-рекорд

Чоловік, який родом із Гамбурга, "вистрілив" своєю спермою на довжину 5 метрів і 71 сантиметр. Цей приголомшливий рекорд побив середньостатистичний результат майже в 30 разів.

Найбільші попи

Найсоковитіші сідниці мають представниці африканських племен. Такими визнано коли кожна сідниця досягає ширини в 60-90 сантиметрів.

Найбільші груди

Китаянка Тінг Джиафен від природи має пишні груди. Кожна з них 48 сантиметрів в довжину і вагою в 10 кг. Над дівчиною насміхалися і їй було важко підібрати одяг.

Найдовше волосся на лобку

Мешканка Кейптауна Маоні Ві відростила найдовше лобкове волосся. Його довжина складала 70 сантиметрів. І волосся під пахвами жінка не збиралася голити. От воно і виросло до 80 сантиметрів.

Найплодовитіші чоловіки

Марокканський правитель Мулай Ісмаїл зробив більше тисячі нащадків в XVIII столітті. У нього було 342 дочки і більше 700 синів.

Найбільший клітор

Швейцарський вчений Альбрехт фон Галлер, який жив в XVIII столітті говорив, що побачив найбільший клітор, коли проводив свої дослідження. Він був завбільшки майже 30,5 сантиметрів.

У чоловіків, які курили марихуану, висока концентрація сперматозоїдів.

Регулярність вживання канабісу корелюється з рівнем тестостерону. Такі результати дослідження науковців Гарвардського університету.

Зараз ви читаєте новину «Обережно гаряче: назвали вражаючі секс-рекорди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути