Артеріальний тиск знижує оливкова олія. Про це стало відомо після дослідження американських науковців, яке опублікували в журналі American Journal of Hypertension.
Про це пише Express.
Гіпертонія є небезпечним захворюванням, яке збільшує ризик інсульту та підвищує небезпеку інфаркту. Тому хвороба не можна запускати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтологи назвали напій, який зірки ніколи не п'ють вранці
Оливкова олія допоможе не тільки при додаванні в салати та інші страви, але й при готування на ній.
Дієтологи радять гіпертонікам зменшити вміст солі в раціоні для того, щоб в організмі не накопичувався натрій, який збільшує тиск.
Також замість жирних продуктів, краще їсти свіжі фрукти і овочі.
Український дієтолог Світлана Фус розповіла про 5 причин, чому варто любити і їсти кавун в літній сезон.
Кавун чудово освіжає, втамовує спрагу і наповнює організм водою. Він також багатий на електроліти та лікопен, який стимулює виробництво колагену і перешкоджає пошкодженню шкіри УФ-променями.
Коментарі