понеділок, 09 листопада 2020 04:26

Назвали найкорисніший хліб

Назвали найкорисніший хліб
Купувати хліб краще у фірмових магазинах або маркетах, але ні в якому разі не на стихійних ринках. Фото: Pixabay

Дієтологи назвали житній хліб найкориснішим для нашого здоров'я. Він добре зберігається і очищає організм завдяки високому вмісту клітковини.

Майже 100 кг хліба в середньому з'їдає за рік один українець, порахували в Держстаті. Білий, сірий, чорний, з висівками - кожен вибирає різний і зберігає його по-своєму, пише maximum.fm.

Пшеничний хліб виявився в кінці рейтингу поживності. У такий буханець найчастіше додають відбілювачі та розпушувачі. Уникати треба і популярного сьогодні бездріжджового хліба. Це чистої води маркетинговий хід, кажуть професійні пекарі. Хліб без дріжджів краще пекти вдома, тоді можна нічого не боятися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтолог назвала несподівану користь сала

Купувати хліб краще у фірмових магазинах або маркетах, але ні в якому разі не на стихійних ринках. Там практично кожен другий буханець підробка, кажуть експерти. Неприємності будуть і від хліба в пакетах, особливо нарізаного. Плівка створює парниковий ефект і буханець швидко пліснявіє. Зберігати хліб найкраще в паперових пакетах або у тканини.

Один з найпопулярніших у світі напоїв виявився дуже корисним для організму. Зокрема, він позитивно впливає на роботу мозку і сердця.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкорисніший хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути