Ексклюзиви
вівторок, 12 березня 2024 11:32

Назвали чотири популярні продукти, які провокують появу важких хвороб у чоловіків

Назвали чотири популярні продукти, які провокують появу важких хвороб у чоловіків
Науковці назвали чотири найшкідливіші продукти для чоловіків Фото: pinterest

Є продукти, які можуть завдати шкоди чоловічому здоров'ю. Вони настільки популярні, що є у кожного. Їх їдять ледь не щодня.

Тому чоловікам варто звернути на ці продукти увагу і хоча б обмежити їх вживання.

Деякі із продуктів здатні призвести до важких захворювань у чоловіків, зокрема раку. Американські науковці визначили чотири основних продукти, які шкідливі для чоловіків. При регулярному вживанні в організмі починаються незворотні зміни, котрі здатні привести до важких захворювань, пише Daily.News.Kyiv.

Смажене м'ясо

У такій їжі є значна концентрація канцерогенів, що негативно впливають на найважливіші процеси в організмі – страждає шлунок, уражаються серце і судини. Під час обсмажування м'яса утворюються небезпечні сполуки, що завдають шкоди.

Яєчня

За одне приймання їжі чоловік може спожити 3-4 смажені курячі яйця. Проте на тиждень допускається вживання не більше двох яєць.

Ковбаси, сосиски і сардельки

У даних продуктах є зайва кількість солі і різних харчових та смакових добавок. Часте споживання виробів з м'яса загрожує імпотенцією, також можливе виникнення раку простати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку зелень треба їсти жінкам та чоловікам - суперфуд для щоденного меню

Пиво

Цей алкогольний напій містить фітогормони, що провокують статеве безсилля. До того ж, пиво є доволі калорійним продуктом, що призводить до надмірної ваги.

Алкоголь, нікотин, надлишок солодкого та борошняного, а також нестача вітамінів і недостатнє вживання рідини можуть безпосередньо впливати на чоловічу потенцію. Не існує якогось магічного продукту, який одним махом вирішував би всі проблеми з еректильною функцією та налагоджував сексуальне життя.

Але дослідники підтверджують сприятливий вплив багатьох продуктів на потенцію.

Наприклад, йдеться про жирну рибу. Поліненасичені жирні кислоти Омега-3, які у великих кількостях містяться в риб'ячому жирі, дуже позитивно впливають на здоров'я. Але в цьому контексті нас більше зацікавить позитивний вплив Омега-3 на синтез чоловічого гормону, а також поліпшення кровотоку. Риб'ячий жир традиційно використовують для збереження потенції та профілактики простатиту.

Зараз ви читаєте новину «Назвали чотири популярні продукти, які провокують появу важких хвороб у чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути