середа, 07 листопада 2018 16:54

Найпопулярніші медичні послуги, за якими іноземці масово їдуть в Україну

Найпопулярніші медичні послуги, за якими іноземці масово їдуть в Україну
Іноземці все частіше їдуть в Україну за медичними послугами, спокушаючись їхньою дешевизною. ФОТО: ganetsinai.com

Україна перетворюється на центр медичного туризму. Найбільше іноземців приваблює українська пластична хірургія, стоматологія та сурогатне материнство. Їдуть за українськими медпослугами як із країн СНГ, так й із Західної Європи та навіть із Ізраїлю.

Очолює список найпопулярніших серед іноземців медпослуг сурогатне материнство. В Україні воно вигідніше не лише у фінансовому, а й у юридичному плані: українське законодавство повністю захищає права іноземців і не дає сурогатній матері можливості претендувати на дитину. Повідомляє видання Сегодня.

Друге місце за популярністю в іноземців займають стоматологічні послуги. Найбільшу частку шанувальників української стоматології становлять колишні громадяни України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серце зупинили на годину: в Україні провели надскладну унікальну операцію

Завершує трійку найпопулярніших серед іноземців медпослуг корекція обличчя й фігури. Охочих пройти пластичну операцію українські клініки приваблюють цінами. В Україні подібні послуги майже вдвічі дешевші, ніж у Європі. Приміром, за збільшення грудей у європейських клініках беруть від $5 тис. У Києві те ж саме можна зробити за $3 тис.

Раніше розповіли, що в Україні з'явиться реєстр потенційних донорів. МОЗ уже працює над його створенням. У цьому реєстрі зберігатиметься вся необхідна інформація про потенційних донорів, реципієнтів і медзаклади, які надають послуги з трансплантації.

Зараз ви читаєте новину «Найпопулярніші медичні послуги, за якими іноземці масово їдуть в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути