понеділок, 07 грудня 2020 03:28

Медики виявили несподівані властивості яблучного оцету

Медики виявили несподівані властивості яблучного оцету
Одна столова ложка яблучного оцту може продовжити тривалість життя. Фото: Pixabay

Медики виявили несподівану властивість яблучного оцету. Виявилося, що одна столова ложка яблучного оцту може продовжити тривалість життя.

Серце. Хвороби серця є провідною причиною смерті в усьому світі, і однією з основних причин смертоносних серцевих патологій є високий рівень холестерину. У випробуваннях на тваринах яблучний оцет знижував рівень холестерину і тригліцеридів у крові, про це говорить дослідження, проведене Національної медичною бібліотекою, пише Express.

Крім того, було встановлено, що вживання яблучного оцту дозволяє знижувати кров'яний тиск, що є ще одним важливим фактором ризику серцевих захворювань і проблем з нирками. Завдяки йому зростає концентрація оксиду азоту, що сприяє розслабленню кровоносних судин, покращує їх здатність розширюватися, перешкоджає небезпечному звуження, що порушує кровообіг.

Таким чином, продукт допомагає жити довше, запобігаючи розвитку серцевих захворювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 напоїв для міцного сну

Цукор в крові. Експерти радять вживати яблучний оцет діабетикам: він покращує чутливість до інсуліну, заважає розвитку резистентності. Також є дані про те, що його використання робить більш здоровими показники рівня цукру в крові натще, а також перешкоджає різким сплесків глюкози після поїдання вуглеводних продуктів.

Контроль ваги. Ще одна властивість продукту, що дозволяє жити довше, - перешкоджання зростанню жиру в тілі. Згідно з дослідженням, опублікованим Національною бібліотекою медицини США, додавання двох його столових ложок в регулярний раціон допомагає людям досягти поставленої мети. Інше дослідження на мишах, які вживали висококалорійний корм, показало: тварини, які одержували оцет, набрали на 10 відсотків менше жиру, ніж не отримували.

Медики виявили по-справжньому потужні цілющі властивості кедрових горіхів.

Зараз ви читаєте новину «Медики виявили несподівані властивості яблучного оцету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути