неділя, 29 листопада 2020 02:54

Медики розкрили цілющі властивості кедрових горіхів

Медики розкрили цілющі властивості кедрових горіхів

Медики виявили по-справжньому потужні цілющі властивості кедрових горіхів. Вони багаті корисними вітамінами і мінералами, що робить їх незамінним продуктом для здоров'я.

Кедрові горіхи містять мононенасичені жири, залізо і білок, які підвищують рівень енергії. Крім того, вони є хорошим джерелом магнію, який підтримує активність протягом усього дня. Згідно з дослідженням, вживання кедрових горіхів корисно для запобігання діабету 2 типу. Крім цього, вони здатні контролювати скачки цукру в крові і знижувати рівень поганого холестерину в організмі, повідомляє MSN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкорисніший хліб

За рахунок великої кількості магнію кедрові горіхи володіють сильними антиканцерогенними властивостями. А цинк і марганець в їх складі корисний для зміцнення імунної системи в цілому. Крім того, марганець допомагає підтримувати гормональний баланс в організмі.

Також кедрові горішки корисні для здоров'я кісток. Вся справа в тому, що вони є хорошим джерелом вітаміну К, який збільшує їх мінеральну щільність і знижує ризик переломів.

Раніше вчені назвали найкорисніший продукт для здоров'я серця.

Зараз ви читаєте новину «Медики розкрили цілющі властивості кедрових горіхів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути