Ексклюзиви
пʼятниця, 05 березня 2021 08:44

Лікар Комаровський зробив заяву про вакцину CoviShield

Лікар Комаровський зробив заяву про вакцину CoviShield
Він зізнався, що вакцини Pfizer і Moderna йому подобаються більше. Фото: pixabay.com

Український лікар, телеведучий Євген Комаровський стверджує, що індійська вакцина CoviShield, якою щеплюють українців, дорівнює AstraZeneca.

Він закликав не вірити чуткам і сміливо робити щеплення цим препаратом. Відеозвернення педіатр розмістив на своїй сторінці в Facebook. За його словами проблема полягає в "повній нездатності влади України вести адекватну комунікацію із народом".

"Головна інформація, яку ми отримали від низки достовірних джерел, включаючи навіть посла Британії. Вакцина з доведеною ефективністю, яка перевищує 60%. Це захист від факту захворювання і близько 90% - захист від важких форм захворювання. Вона викликає утворення антитіл і здатна захистити того, хто прищеплюється. Я однозначно схвалюю застосування цієї вакцини", - сказав він.

Він зізнався, що вакцини Pfizer і Moderna йому подобаються більше. Але оскільки в Україні немає можливості зробити щеплення цими вакцинами, потрібно сміливо вакцинуватися CoviShield. Доктор запевнив, що індійські вакцини виготовляються на сучасних заводах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експертка розповіла, коли чекати на повторний локдаун

Вчора в Україні офіційно підтвердили 2 випадки так званого британського штаму Covid-19. Нову мутацію виявили у 2 Covid-хворих з Івано-Франківська.

Зараз ви читаєте новину «Лікар Комаровський зробив заяву про вакцину CoviShield». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути