пʼятниця, 17 серпня 2018 05:25

Для фігури і настрою: який сніданок визнали найкращим

Для фігури і настрою: який сніданок визнали найкращим
Вівсянку з молоком назвали найкращим сніданком. Фото: 4mama.ua

Міжнародна група вчених з британського університету Бата провела серію досліджень, в результаті яких зуміла з'ясувати, який сніданок є оптимальним для організму людини. Ним виявилася вівсянка з молоком.

Цей набір продуктів сприяє прискореному спалюванню вуглеводів, які зберігаються в м'язах у вигляді глікогену. До того ж рівень цукру в крові значно знижується. Вчені запевняють: такий сніданок перед фізичним навантаженням прискорить перетравлювання їжі, яку людина буде вживати після тренування, пише znaj.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечне схуднення: назвали 3 найшкідливіші дієти для організму

У дослідницькому проекті брали участь 12 здорових чоловіків, частина з яких снідала вівсянкою з молоком і йшла на годинне заняття на велотренажері, а друга робила те ж саме на голодний шлунок. Перша група добровольців позбавлялася від зайвих кілограмів швидше, до того ж самопочуття і гарний настрій були серйозним плюсом, чого не можна сказати про другу групу, яка протягом кількох годин аж до наступного прийому їжі відчувала значний занепад сил.

Секрет довголіття китайського народу в звичайній капусті. Ця овочева культура не тільки одна з найпоширеніших у світі, а й одна з найкорисніших.

Зараз ви читаєте новину «Для фігури і настрою: який сніданок визнали найкращим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути