Ексклюзиви
середа, 24 травня 2017 05:28

Дієтолог назвала шість причин їсти більше

Дієтолог назвала шість причин їсти більше
Правильне харчування допоможе схуднути. Фото twitter.com

Професор дієтології Нью-Йоркського університету Ліза Янг назвала шість ознак неправильної дієти, які заважають схуднути.

"В прагнені отримати ідеальну фігуру багато хто допускає ряд грубих помилок, які уповільнюють метаболізм і навіть навпаки - сприяють набору ваги. Різке скорочення добової норми калорій і відмова від вуглеводів призводить до стресу", - пояснила дієтолог, передає Prevention.

Для успішного схуднення необхідно вживати достатню кількість калорій. Це допоможе підтримувати нормальну життєдіяльність організму і додасть енергії для спалювання зайвих сантиметрів. Щоб вчасно виправити помилки в харчуванні, дієтолог пропонує звернути увагу характерні ознаки неправильного харчування під час дієти.

1. Ви постійно думаєте про їжу

Якщо вас постійно переслідує відчуття голоду - це свідчить про недостатнє харчування. Щоб позбутися від постійних думок про їжу спробуйте додати перекуси між основними прийомами їжі. В такому випадку підійде білкова їжа з додаванням клітковини. Наприклад, порадуйте себе сиром з фруктами або горіхами.

2. Ви пропускаєте основні прийоми їжі

Помилково думати, що відмова від одного з основних прийомів їжі подарує стрункі форми. Кількість уживаних калорій слід скорочувати за рахунок вибору корисних продуктів і правильних порцій. Більш того, дроблене харчування 5-6 разів на день прискорює метаболізм.

3. У вас порушений менструальний цикл

У період дієти жінка повинна відчувати себе добре, тому будь-які негативні зміни в організмі повинні насторожити. У першу чергу це стосується циклу. Якщо відбуваються затримки - це означає, що організм відчуває загрозу і намагається зберегти життєдіяльність.

4. У вас постійно болить голова

Причиною цього є недолік глюкози, яку організм отримує з вуглеводів. Жорстке обмеження в калоріях і вуглеводах призводить до падіння глюкози в крові, що тягне за собою низьку працездатність мозку. Щоб уникнути болю, додайте до раціону трохи вуглеводів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розкрили секрет довголіття.

5. Після фізичних навантажень тягне на сон

Якщо після занять спортом хочеться спати - це говорить про нестачу енергії, яка з'являється через погане харчування. Тому, експерт рекомендує додати в раціон трохи більше вуглеводів, головного джерела енергії.

6. Ви постійно роздратовані

Зазвичай дратівливість і поганий настрій властивий тим, хто різко відмовився від звичної їжі. Переходити на правильне харчування слід поступово, замінюючи шкідливі продукти корисними і формуючи новий раціон виходячи з власних уподобань.

Виглядають молодшими, та, відповідно, живуть більше на 10 років ті люди, які 5 разів на тиждень бігають по півгодини.

Зараз ви читаєте новину «Дієтолог назвала шість причин їсти більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути