вівторок, 13 лютого 2018 23:28

Дівчина з половиною обличчя стала відомою своїми селфі
6

Іванка Денисова має недорозвинену частину черепа
Фото: dailymail.co.uk
Іванка Денисова має недорозвинену частину черепа
Іванка Денисова має недорозвинену частину черепа
Іванка Денисова має недорозвинену частину черепа
Іванка Денисова має недорозвинену частину черепа

Іванка Денисова з Братислави має недорозвинену частину черепа. Причиною є вроджений синдром Гольденхара. Лікарі прогнозували, що та не проживе і 12 років.

Про це пише Daily Mail.

Через недорозвинені черепні кістки вона погано чула правим вухом. Крім цього синдрому, у Іванки аритмія, а три роки тому у неї діагностували лейкемію. Влітку 2017 року Іванці провели дві операції, які тривали 31 годину, щоб почати реконструкцію кісток. А остання 13-годинна операція дала їй можливість почати жити нормальним життям.

"Я найщасливіша людина в світі. Це неможливо описати словами, це найпрекрасніше почуття, коли мрія жити як здорова людина стає реальністю. Я чую правим вухом і можу жувати на правій стороні вперше в житті. Людям з черепно-лицьовими патологіями ніколи не буває легко, але не можна залишати надію", - каже Іванка.

Хірурги в Університеті Чикаго Медицина створила кістку для побудови шарнірного суглоба, який з'єднує кістки висоти і щелепи разом. Це надало їй більш природне обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ультратонка талія: жінка змінила тіло до невпізнання

Вона не тільки бореться за своє життя, але і допомагає іншим. Вона запустила акцію "Веселка для Іванки", в рамках якої підтримує людей з таким же діагнозом.

Роблячи селфі, вона закликає до цього інших, тому що найбільша мрія кожної з дітей з таким діагнозом - одного разу прибрати руку, що прикриває одну сторону обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина з половиною обличчя стала відомою своїми селфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути