четвер, 02 березня 2017 11:14

Чим чоловіки найбільше псують сперму

Автор: suggest-keywords.com
 

На продовження роду чоловіка не останню роль відіграє якість сперми. Зовні це може бути здоровий чоловік, але дитину він не може мати. Зараз в медицині є багато методів для лікування безплідності. Проте є ознаки, які вказують на рухливість сперматозоїдів.

Дієта

Вчені з Гарвардського університету виявили, що у чоловіків, які їдять багато м'яса, сперматозоїдів менше, ніж у тих, хто їсть рибу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути від кави і чаю

У тих хто їсть багато риби, особливо лосося і тунця, концентрація сперматозоїдів на 65% вище, ніж у тих, хто є мало риби. У ній є багато омега-3 поліненасичених жирних кислот, які грають важливу роль у виробленні сперми.

Жир на животі

Голландські вчені виявили, що у чоловіків з об'ємом талії в 100 см, сперматозоїди повільніші, ніж у чоловіків з підтягнутою талією. Це може бути пов'язано з порушеннями гормонального фону.

Нижня білизна

Як виявили британські вчені, у чоловіків, які носять боксери замість трусів в обтяжку, на 24% рідше спостерігається низька рухливість сперматозоїдів.

"У вільному нижній білизні температура яєчок нижче, а значить якість сперми вище", - говорить автор дослідження Ендрю пові.

Також підвищена температура шкодить виробленні сперми.

Автор: suggest-keywords.com
 

Спорт

Вчені з Гарвардського університету виявили, що у чоловіків, які тренуються в помірному або посиленому режимі не менше 15 годин на тиждень, концентрація сперматозоїдів на 73% вище, ніж у тих, хто взагалі не слід такого режиму.

Фітнес не тільки знижує вагу, але і збільшує активність антиоксидантів по всьому тілу.

Після тренування не треба лягати на диван перед телевізором. Вчені також виявили, що у чоловіків, які дивляться його більше 20 годин на тиждень, концентрація сперматозоїдів на 44% нижче, ніж у тих, хто читає книги.

Пластикові контейнери

Данські вчені виявили, що високий рівень бісфенолу-А призводить до зниження рухливості сперматозоїдів. Він потрапляє зі стінок контейнера в їжу, а потім в організм.

Він негативно впливає на вироблення естрогену і андрогену в придатках яєчок, що позначається на нормальному розвитку сперми.

Зараз ви читаєте новину «Чим чоловіки найбільше псують сперму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути