пʼятниця, 10 серпня 2018 23:30

Американська мільйонерка збирає вулицями сміття заради задоволення

Автор: bigpikcha.ru
  Ліза Сільверсміт
Ліза Сільверсміт

67-річна мільйонерка Ліза Сільверсміт щодня ходить з візком вулицями Нью-Йорку й збирає сміття. Частину вона здає й отримує за це символічні гроші, а решту — накопичує в своїх 4-х розкішних будинках і в розбитій автівці. Робить усе це жінка не заради заробітку. За словами заможної американки, таке хобі дозволяє їй лишатися активною й більше спілкуватися з людьми. Займатися збиранням сміття вона почала ще 10 років тому. Пише інформаційно-розважальний блог BigPicture.ru.

Автор: bigpikcha.ru
  Будинок, у якому проживає Ліза Сільверсміт
Будинок, у якому проживає Ліза Сільверсміт

Ліза Сільверсміт є власницею 4-х об'єктів нерухомості загальною вартістю 8 мільйонів доларів. Це 3 будинки в Гарлемі на Манхеттені і одні апартаменти у районі Проспект-парку в Брукліні. Саме там вона зберігає усе своє "добро". І сусіди від цього далеко не в захваті.

"Я представниця старомодної богеми. Мені сумно, що раніше в Нью-Йорку нормально ставилися до ексцентричних людей, а тепер не доведи Боже якось не так поводитись. Людей так ображає моя стара машина під вікнами. Це показує, наскільки вони стали нетерпимі", — каже Ліза Сільверсміт.

Автор: bigpikcha.ru
  Ліза Сільверсміт
Ліза Сільверсміт

Рідні мільйонерки теж не схвалюють її незвичайне хобі.

"Моя сім'я думає, що це жахливо, а я вважаю, що це смішно. Це підтримує мою активність. Я розмовляю з сусідами, заробляю небагато грошей і підтримую чистоту в окрузі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблене жіноче заняття визнають психологічним розладом

Ліза Сільверсміт походить з інтелігентної родини: її батько був начальником економічного відділу в міністерстві фінансів, мати — працівницею департаменту праці. Чоловік Лізи працює у відділі економічного розвитку Нью-Йорка. Його щорічний дохід складає 180 тисяч доларів.

Патологічне накопичення побутового сміття й різноманітних предметів вважається проявом серйозного психічного розладу, який прозвали синдромом Плюшкіна (Мессі). Причиною його може психологічна травма, сильний стрес, нещасливе дитинство, самотність і тривале перебування в стані глибокої депресії. Також цей розлад нерідко розвивається на фоні слабоумства, шизофренії й інших психічних порушень. Зазвичай люди із синдром Плюшкіна не визнають своєї проблеми, однак вилікувати їх цілком реально. Для цього призначають відповідні препарати й проводять курс психотерапії.

Зараз ви читаєте новину «Американська мільйонерка збирає вулицями сміття заради задоволення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути