Щоб наступного дня після ночі застілля не довелося викликати швидку допомогу з приступом панкреатиту чи шлункових розладів, найкраще влаштувати день розвантаження. Снідати легкими бульйонами, розігрітим желе з холодцю без м'яса та риби та узваром з лікарських трав.
Дієтолог Борис Скачко не рекомендує Gazeta.ua після святкування пити каву в прикуску з новою порцією важкої їжі.
"Якщо було багато випито ввечері, ні в якому разі не починайте ранок з чашки чаю чи кави. Бо можна опинитися у відділенні неврології. Під час вживання великої кількості спиртного запалюється верхній шар мозку і наступного дня можна відчути гіпоксію, погане самопочуття", - каже дієтолог.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пивні алкоголіки мають десятки патологій
Щоб не боліла голова, а шлунку було легко, Скачко радить замість їжі та спиртного пити узвари, соки, та фрукти. Або зварити легку кашу з овочами.
Більше дивіться у відеоінтерв'ю з дієтологом.
Коментарі