четвер, 30 березня 2017 13:53

Які кардіо-навантаження найкраще знижують вагу

Які кардіо-навантаження найкраще знижують вагу
Фізкультура може бути приємною. Фото: neboleem.net

Схуднути до літа допоможуть тренування, під час яких спалюється помірна кількість калорій та які не призводять до надмірного виснаження організму. Яке фізичне навантаження варто вибрати, щоб досягти вдалих результатів після занять розповідає likar.info.

До 700 кілокалорій можна спалити, якщо кататися на велосипеді у темпі, який приносить задоволення. Перевага таких занять у тому, що людина постійно може змінювати темп та відпочивати, а також робити максимальні навантаження, якщо їхати на гірку чи набирати велику швидкість. Подібно діє плавання. У воді людина може поводитися вільно та непомітно для себе втрачати зайву вагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали головну небезпеку марафонського бігу

Тренування, які вимагають зусиль, допоможуть підкачати м'язи, та також побороти зайві калорії. Це може бути присідання з гантелями, стрибки через скакалку та вправи з обручем у стилі хула-хуп. Їх варто виконувати по 10-15 хвилин на день, щоб побачити перші результати.

Для кого тренування на велосипеді, у басейні чи зі спортивним приладдям не на часі - можна почати з пішої ходьби у швидкому темпі. Вона покращить самопочуття та допоможе скинути трохи зайвого.

Гра, під час якої діти багато рухаються, не лише додає їм гарного настрою, а й оберігає від ряду хвороб - як цукровий діабет та серцево-судинні захворювання. Діти, які погралися раз на день впродовж десяти хвилин, краще засвоюють інформацію у навчальному закладі - бо їхній мозок краще працює.

Зараз ви читаєте новину «Які кардіо-навантаження найкраще знижують вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути