понеділок, 08 квітня 2019 17:00

Як зберегти спокій під час виборів

Як зберегти спокій під час виборів
Вибори 2019: як зберегти спокій Фото: krasainfo.com

Суперечки та відстоювання своїх переконань під час виборів шкодять людині. Як зберігати спокій і тверезість розуму психолог Наталя Підлісна.

1. Не думайте про майбутнє більше, ніж вам потрібно для планування. Зосередьтеся на тому, де, з ким і для чого ви зараз перебуваєте.

2. Рухайтеся на 20% більше, ніж раніше. Прості рухові навантаження - ходьба, біг, вправи звільнять голову від важких думок.

3. Проаналізуйте свої страхи з одним або членом сім'ї. Чого ви боїтеся? Чи є причина вашого страху, яку ви можете назвати і позначити як особисту, що не громадську? Чи часто раніше при зміні влади, зміни в суспільстві ви боялися?

4. Поставтеся до інформації як до їжі. Ви ж не їсте все підряд, а вибираєте смачну і свіжу їжу. Навчіться не захаращувати голову непотрібною, як ви не заповнюєте шлунок марною і жахливої ​​їжею.

5. Відокремте реальні страхи і тривоги від невротичних. Реальний страх - це реакція на зовнішню небезпеку, він має під собою підстави, виконує сигнальну функцію, щоб ви підготувалися бігти або битися. А невротичний страх - безпредметний, схожий на страх очікування катастрофи або фобію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комаровський розкрив несподівану правду про вітамін С

6. Якщо хочете брати участь в політичних діях як активіст громадянського суспільства, починайте вчитися. Знайдіть схожість, відмінності, проаналізуйте найкращі шляхи рішень. Спробуйте застосувати це до нових, змінених умов.

7. Живіть повним життям. Вам і вашим близьким потрібні емоції, але конструктивні, що допомагають жити, що захищають і збагачують вас. Отримуйте їх від спілкування з приємними людьми, природою та інших джерел.

Неправильне харчування є причиною кожної п'ятої смерті в світі.

Щоденний раціон може бути шкідливішим за куріння і вбивати людину. Вчені переконують, що неправильне харчування, завдає шкоди серцю і викликає рак. Так науково-дослідницька організація "Глобальний тягар хвороб" провела дослідження і вияснила харчові звички країн, які скорочують тривалість життя.

Зараз ви читаєте новину «Як зберегти спокій під час виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути