четвер, 26 грудня 2019 10:22

Як швидко підкачати живіт без тренажерів

Обвислі живіт та боки можуть добряче підпсувати життя. За допомогою однієї лише корекції харчування прибрати зайвий жир з боків і живота не вийде.

Щоб не сидіти на жорстких дієтах та мучитися в тренажерних залах, варто робити вдома одну вправу. Це вакуум живота, який займе 10 хвилин на день.

Автор: championat.com
  Вакуум живота забирає жир з живота та боків
Вакуум живота забирає жир з живота та боків

Одна з кращих вправ, яке запускає метаболізм і бореться з відкладеннями в зоні живота. Виконувати її краще вранці після випитої склянки води з лимоном.

1. Видихнути. Зробити глибокий вдих животом, і повільно видихнути, повністю обговорюючи легені від повітря.

2. Тепер підтягнути живіт до хребта і трохи вгору, як би притискаючи його під ребра. Завмерти на 5-10 секунд. Видихнути і розслабити живіт.

3. Зробити 2-3 звичайних вдихи-видихи і повторити вакуум ще 5 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як йога впливає на мозок людини

Присідання. Вони допомагають підвищити тонус черевних м'язів. Почати з 20 присідань в день. Також не зайвим будуть нахили в бік. 20 раз в три підходи.

Підйом ніг. Лягти на підлогу і піднімати ноги під кутом 90 градусів. При цій вправі працюють косі м'язи живота і стегон.

Вправа "Велосипед". Лягти на підлогу. Руки за головою, Ноги не потрібно повністю опускати на землю, корпус теж повинен бути піднятий. Крутити "невидимі" педалі 3-5 хвилин. Зробити 20 разів.

Переїдати на ніч - шкідливо для організму. Але якщо це сталось, то потрібно дотримуватись певних правил, щоб мінімізувати поганий вплив.

Необхідно провести "чистку" свого організму, перевантаженого зайвими калоріями. Очищення слід починати зранку, і триматися з усіх сил до пізнього вечора. Для початку потрібно вивести з організму всю зайву рідину. Тобто в жодному разі не можна їсти солоного або занадто солодкого.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко підкачати живіт без тренажерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути