пʼятниця, 21 квітня 2017 10:05

Як схуднути приймаючи гарячу ванну

Як схуднути приймаючи гарячу ванну
Купіль рятує від діабету. Фото: google

Купання у гарячій воді спалює стільки ж калорій, як прогулянка у швидкому темпі впродовж 30 хвилин. Також купіль сприяє зниженню рівня цукру в крові. Про це пише glamour.pl.

Доктор Стів Фаулкнер з університету в Лоуборо порадив купатися при високих температурах ввечері або вранці та покращувати стан здоров'я усього тіла. Науковець спостерігав за самопочуттям 14 людей, які перебували певний час у воді, яка має температуру 40 градусів. Потім учасників експерименту відправили на прогулянку на велосипеді, яка тривала годину.

Під час кожного з етапів спостережень намагалися підняти температуру тіла людини на один градус та підрахувати, скільки калорій спалювалось. Виявилось, що користь від занять подібна і в обох випадках рівень цукру в крові був майже однаковим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вживати дієтичні продукти і не наїстися цукру

Гаряче купання має протизапальну дію та позитивно впливає на стан імунної системи. Регулярні процедури з гарячою водою знижують ризик хронічних захворювань, як цукровий діабет другого типу. Неважливо, чи займається людина фізкультурою, чи регулярно приймає гарячу ванну, отримає у рівній мірі позитивний вплив на своє здоров'я, - підсумували науковці.

Масаж голови, району шиї та верхньої частини хребта лікує від болю в голові, підвищує імунітет та позбавляє наслідків стресу.

Зараз ви читаєте новину «Як схуднути приймаючи гарячу ванну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути