пʼятниця, 05 червня 2020 15:46

Як оздоровитися і зміцнити імунітет

Після тривалого і виснажливого карантину імунна система у людей ослаблена більше, ніж зазвичай. Щоб набратися сил та енергії ідеальним місцем буде санаторій "Поділля" у місті Хмільник Вінницької області, який відновлює роботу з 10 червня 2020 року.

 

Заклад вважають одним із найкращих та найвідоміших курортів з розвиненою інфраструктурою лікувальної справи. В оздоровниці – висококваліфіковані лікарі, які підбирають індивідуальні методи лікування та профілактики.

Санаторій розташований серед масиву хвойних дерев. Саме тому на його території можна розслабитись, подихати свіжим повітрям і відпочити серед чудової природи. А чого лише варте цілюще повітря соснового лісу! Воно позитивно впливає на дихальну систему, зміцнює імунітет.

 

В оздоровниці є унікальні радонові ванни, які мають протизапальні та заспокійливі властивості, сотні тисяч відвідувачів вже відчули їх цілющу дію. За допомогою сучасного обладнання в санаторії підбирають індивідуальні методи лікування для кожного пацієнта. Застосовується більше сотні різних процедур для лікування хвороб:

· опорно-рухового апарату (грижа, артрит, протрузія, артроз, бурсит, кіфоз, міоніт, міопатія, остеомієліт, остеопороз, остеохондроз , радикуліт, сколіоз та інші);

· серцево-судинної системи зокрема: гіпертонію, атеросклероз, порушення капілярного кровообігу та інше;

· Бронхо-легеневої системи;

· суглобів, шкіри;

· периферичної нервової системи;

· хвороби внутрішніх органів;

· жіночої та чоловічої статевої сфери;

· цукрового діабету.

Лікування цілющими водами, підводне витягування хребта, душ Шарко, підводний душ та перлинні ванни - все це представлене в санаторії.

 

Також проводять грязелікування, лікування світлом, лазерну та ультразвукову терапію. У санаторії доступні SPA-процедури: є великий басейн для плавання, що дозволить вам зняти втому та підвищити тонус м'язів, сауна – відновити енергію. Хамам з басейном використовують як здорові люди, так і ті, хто має певні захворювання (після консультації лікаря).

Особливу цінність мають мінеральні джерела, які використовують у санаторії для бальнеологічного лікування багатьох хвороб та зміцнення імунітету.

Путівку до санаторію "Поділля" можна придбати на 18 або 24 дні. Тут на вас чекають комфортабельні номери : одномісні, двомісні та "люкс". Неподалік спальних корпусів розташовані лікувально-діагностичний корпус, спортивно-оздоровчий комплекси. Також на території є магазини, бар, перукарня та автостоянка, тобто все, що потрібно для комфортного відпочинку.

У санаторії "Поділля" дотримуються всіх вимог МОЗу. Дбають про безпеку відвідувачів та працівників. Перед тим, як потрапити на територію закладу, всі проходять через спеціальну дезінфікуючу рамку. Проводиться вимірювання температури тіла за допомогою безконтактного термометра.

За міцним імунітетом, цілющим повітрям, радоновою водою і спокоєм – приїжджайте в один з кращих курортів України – санаторій "Поділля".

Сайт санаторію "Поділля": http://radon.com.ua/uk/

Адреса санаторію "Поділля": вул. Курортна, 10, м. Хмільник, Вінницької області, інд. 22000

Відповіді по медичним питанням:

+38 (098) 93-34-366 (Київстар), +38 (066) 16-12-113 (MTC)

Відділ реєстрації та реалізації путівок:

+38 (04338) 2-44-31, +38 (067) 23-23-415 (Київстар), +38 (063) 68-55-053 (Life),

+38 (095) 63-59-606 (MTC), +38 (04338) 2-31-02 (Факс)

Зараз ви читаєте новину «Як оздоровитися і зміцнити імунітет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути