Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2018 05:00

5 вітамінів і мінералів, які прискорюють схуднення

5 вітамінів і мінералів, які прискорюють схуднення
Мінерали та вітаміни сприяють схудненню. Фото: ТСН

Експерти назвали 5 вітамінів і мінералів, які прискорюють схуднення.

Вітамін B12. Регулярний прийом добавок з цим вітаміном підвищує рівень енергії і прискорює метаболізм, що сприяє втраті зайвої ваги. Цей вітамін також сприяє нормальному функціонуванню мозку і нервової системи, що важливо для м'язового зростання, пише ukrhealth.

Магній конвертує їжу в енергію. Це означає, що ми можемо проводити більше часу в спортзалі. Також магній допомагає зменшити втому і знизити кількість м'язових спазмів, що також підвищує продуктивність при тренуваннях.

Вітамін C міститься в таких продуктах, як полуниця, апельсини і червоний перець. Це ключовий вітамін, а його нестача викликає серйозні проблеми зі здоров'ям, включаючи скачки артеріального тиску, інсульти і деякі види раку. Вітамін С є важливим антиоксидантом, абсолютно необхідний для побудови м'язової маси і спалювання жиру. У людей, які споживають достатню кількість вітаміну C, відзначається менший індекс маси тіла.

Глюкоманнан – це водорозчинний полісахарид, що вважається дієтичним волокном. Він також сприяє втраті ваги за рахунок зниження абсорбції жиру організмом. Глюкоманнан зберігає відчуття ситості на більш тривалий період, що позбавляє від переїдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 найпопулярніших пластичних операцій в Україні

Завершує рейтинг кальцій, який необхідний не тільки для здорових кісток і зубів, але і для м'язового росту. Через нестачу кальцію в організмі виділяється гормон кальцитріол, який призводить до скупчень великих кількостей жиру під шкірою.

Зараз ви читаєте новину «5 вітамінів і мінералів, які прискорюють схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути