субота, 23 вересня 2017 23:28

4 продукти, які необхідно їсти жінкам для краси

4 продукти, які необхідно їсти жінкам для краси
Чорниця вичищати з кишечника шлаки і токсини Фото: obozrevatel.com

Жіночому організму потрібні певні вітаміни, щоб залишатися привабливими та сяючими. Вони містяться в чотирьох продуктах, які варто включити в раціон.

Чорниця

У чорниці містяться антиоксиданти, і це її головна цінність. Ягода допомагає організму боротися з різними захворюваннями, в тому числі служить для профілактики раку. До складу чорниці входять вуглеводи, калій, кальцій, фосфор і магній, натрій, мідь, залізо, вітамін С, В1, В6, РР і пантотенова кислота.

Чорниця корисна для жінок ще й тим, що здатна вичищати з кишечника шлаки і токсини.

Вівсянка

У цьому популярному продукті міститься багато важливих мікроелементів: магній, фосфор, кальцій, цинк, селен, вітаміни групи В.

Вівсянка підходить для харчування людей, які страждають на анемію, зайвою вагою або мають проблеми з шлунково-кишковим трактом, а також людям зі слабким серцем. Більш того, фосфор і кальцій допомагають зміцнити кісткову тканину і зуби. Волосся при регулярному вживанні вівсянки зміцняться, а нігті перестануть розшаровуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, які люди звикли готувати неправильно

Капуста

Цей овоч - відмінне джерело клітковини, вітамінів А, D і К, фолієвої кислоти, а також великої кількості мікроелементів. Капуста багата антиоксидантами і регулярне її споживання сприяє зниженню ризику розвитку раку.

Жирна риба

Риба багата фолієвою кислотою, яку косметологи рекомендують регулярно приймати при проблемах зі шкірою, волоссям і нігтями. Що входять до складу риби омега-3 жирні кислоти уповільнюють старіння організму, відновлюючи хромосоми в клітинах.

Жінкам після 35-ти років рекомендується вживати лосось 3 рази в тиждень, щоб запобігти появі зморшок.

Зараз ви читаєте новину «4 продукти, які необхідно їсти жінкам для краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути