Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2007 18:13

Живіт може заболіти через гострі приправи

1–2 — різко підвищиться кров"яний тиск. Гіпертонікам треба берегтися, бо можуть бути внутрішні крововиливи та інсульти. Непокоїтиме головний біль. Час аварійно небезпечний.

3–4 — добрий ефект дасть дієта. Займіться очищенням організму.

5–6 — потурбуйтеся про зміцнення імунітету. Не пийте холодних напоїв — бережіть горло.

7–8 — починайте ранок із дихальної гімнастики, більше часу проводьте на свіжому повітрі. Займіться вправами для суглобів. Вдалим буде лікування очей. Не варто стригти волосся.

9–11 — утримайтеся від будь-яких пігулок і не зловживайте спиртним. Можливі отруєння, бо печінка й нирки погано очищуватимуть кров. Пийте більше води.

12–13 — час загострення хронічних хвороб. Відкладіть будь-які операції.  Стережіться опіків. Не засиджуйтеся довго перед телевізором — дайте очам відпочинок.

14–15 — уваги потребує кишково-шлункова система. Схильним до запорів слід їсти більше овочів та фруктів.

16–18 — нагадають про себе камені в нирках та пісок у сечогінних шляхах. Відмовтеся від смажених та копчених страв. Бережіть спину від навантаження — можуть зсунутися диски.

19–20 — загострюються хвороби статевих органів. Не слід робити абортів. Важко загоюватимуться поранення.

21–23 — можна стригти волосся і робити косметичні процедури. Стежте за калорійністю їжі, бо погіршується обмін речовин. Тому швидко набиратимуться зайві кілограми.

24–25 — відкладіть похід до стоматолога. Не варто робити і фізіотерапевтичні процедури. Аварійно небезпечний час. Гострі приправи до страв можуть викликати  запальні процеси слизової оболонки кишок.

26–27 — не сидіть на сонці, бо може запаморочиться голова. Шкіра обличчя й рук потребує догляду. Руки бережіть від побутової хімії. І не експериментуйте з новими косметичними препаратами.

28–29 — не допускайте перегрівання. Кризовий день для лежачих хворих. Можливе різке підвищення температури. Погіршується згортання крові та знижується рівень гемоглобіну. Перевіряйте якість продуктів.

30–31 — нервова система збуджена. Почніть день із контрастного душу. Робіть перерви під час робочого дня. Можна випити заспокійливе. Схильні до судом люди мають обережно поводитися на воді. Займіться виведенням солей з організму.

Зараз ви читаєте новину «Живіт може заболіти через гострі приправи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути