вівторок, 15 січня 2019 05:06

Випадіння волосся зупиняють дьогтем

— Зимою волосся сиплеться настільки, що боюся, аби до весни щось на голові залишилося, — розповідає 34-річна Ольга Костромчук із Кривого Рогу на Дніпропетровщині. — Думала, що вітамінів не вистачає, то пропила курс аптечних. Виявилося, треба було зміцнити корені волосин. Допомогла гірчиця, точніше її порошок.

Змішує 2 ст. л. гірчичного порошку, жовток, 2 ст. л. води та по 2 ст. л. реп'яхової, мигдалевої чи оливкової олії. Наносить суміш на волосся, масажує шкіру голови. Тримає маску 30 хв. і змиває теплою водою. Повторює процедуру двічі на тиждень.

— Хорошою маскою є поєднання гліцерину з березовим дьогтем. Не треба боятися різкого запаху. Він зникає після використання шампуню.

В однакових пропорціях змішує березовий дьоготь із гліцерином, приблизно по 1 ч. л. Додає 5 мл настойки календули та 1 ст. л. рицинової олії. Суміш наносить на волосся, втираючи в шкіру голови. Надягає поліетиленову шапку і залишає на 30 хв. Потім миє волосся з шампунем. Маску робить раз на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Випадіння волосся зупиняють дьогтем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути