четвер, 29 січня 2009 17:20

Тріщини на п"ятах лікують вареною вівсянкою

Тамара Коваленко, 57 років, із райцентру Котельва Полтавщини  страждала від тріщин на п"ятах. Рани вилікувала вареною вівсяною кашею. Варила її у несолоній воді до в"язкості. Охолодила до кімнатної температури. Потім насипала теплу кашу у целофанові пакети й наділа на ступні. Обмотала тканиною, щоб краще зберігалося тепло.

— За рецептом кашу слід тримати дві-три години. Але я залишала на ніч, — каже Коваленко.

За п"ять діб у жінки почали загоюватися рани на п"ятах. За два тижні стали гладкі та м"які.

У Наталії Заїки, 45 років, із села Млинки Котелевського району тріщини на п"ятах з"явилися навесні, як працювала в теплиці. Вона вступила в калюжу з міндобривами, і вже за тиждень шкіра на п"ятах потріскалася до крові. Позбавилася від глибоких ран трав"яними сумішами.

— 25 грамів сухого чистотілу і таку ж масу листків подорожника я перетирала на порошок. Змішувала з невеликою кількістю теплої води, щоб утворилася кашка. Її прикладала до ран на стопі. Зверху клала шматок целофану й замотувала ногу на дві-три години, — розказує жінка. — Ця суміш швидко загоює рани. За три процедури мої п"яти були, як у немовляти.

У 25-річної Олени Гребенюк підошви стоп потріскалися після народження доньки. Жінка змащувала їх на ніч солідолом і вилікувала.

Зараз ви читаєте новину «Тріщини на п"ятах лікують вареною вівсянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути