понеділок, 15 січня 2018 05:05

"Трав'яними засобами я подолав простатит"

  Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Усі рецепти перевірені понад століттям
Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Усі рецепти перевірені понад століттям

— Знайшли простатит. Переживав за свою потенцію. Через страхи уникав сексу, — каже 40-річний Юрій Тильний із Черкас. — Мучився два роки.

— Потім прочитав надзвичайно цікаву книжку відомої травниці Тетяни Павлівни Радіонової "Встань над болем своїм". Там говориться про простатит і багато іншого. Вирішив звернутися до неї особисто. Її засобами я подолав простатит.

Хронічний простатит і аденома простати — головні недуги чоловіків, говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова:

— Через запалення простати часто погіршується потенція. Важко ходити в туалет. Це вже не просто незручність, а серйозна проблема. Знижується працездатність, чоловік не може заснути. Не варто доводити свій організм до цих ускладнень. Запущений простатит провокує запалення сечового міхура та інше. Може призвести до проблем з нирками. Я закликаю чоловіків до комплексного підходу вирішення проблеми простатиту.

Пропоную приймати мій комплекс від простатиту. Це бальзам для прийому всередину і мазь — на ніч у задній прохід. Ці засоби усувають запалення і пухлини сечостатевої системи. Налагоджують ­циркуляцію крові і лімфи в ділянці малого тазу. Відновлюють пошкоджені тканини. А головне — вам знову стане легко ходити в туалет. Еліксир молодості для чоловіків повертає ерекцію. При правильному діагнозі й виконанні всіх моїх рекомендацій — відмінний результат. Не в кожному випадку можна отримати повне одужання. Але за допомогою моїх трав'яних засобів можна надовго усунути симптоми та добитися стійкої ремісії.

Корисну інформацію про чоловічі недуги й багато іншого цікавого кожен для себе знайде в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить вам моїх засобів від простатиту, але хто поінформований, той озброєний. Свої засоби від простатиту, а також книжку "Встань над болем своїм" я надсилаю поштою.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити її засоби, а також книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97,

0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Трав'яними засобами я подолав простатит"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути