Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2013 06:30

Токсини виводять порошком із крабових панцирів

Автор: фото з сайта www.zdraveda.com
  Біологічно активні добавки вживають, щоб поповнити в організмі корисні речовини. БАДи виготовляють із рослин, грибів і мінералів
Біологічно активні добавки вживають, щоб поповнити в організмі корисні речовини. БАДи виготовляють із рослин, грибів і мінералів

42-річний Богдан Рибак зі столиці 15 років вживає біологічно активні добавки. Кілька років працював консультантом з їх продажу. Почав приймати БАДи, щоб вивчити вплив на організм та вміти пояснювати клієнтам.

— Поки це на собі не попробуєш, не зможеш розказати людям, наскільки вони хороші чи погані. БАДи — це не ліки, а корисна їжа з ефектом покращення самопочуття. Їх треба приймати в кілька етапів, — розповідає. — В мене дома постійно є цинк, кордіцепс й хітозан. БАДи по-різному діють на організм, правильно підібрані підтримують його у тонусі, зміцнюють імунітет, протидіють бактеріям і вірусам.

Хітозан виготовляють із панцирів червононогих крабів. Речовина діє як активоване вугілля.

— Тільки в десятки разів сильніше. З кишечника витягує погані речовини. Я в цьому переконався на собі. Покривав удома лаком підлогу і надихався парами. Щоби вивести токсини, прийняв дві капсули хітозану та запив півлітрою води. Дуже скоро всі ознаки отруєння минули. Тепер, як їду у відпустку чи турпохід, беру добавку в дорогу — на випадок харчового отруєння. Якщо його приймати постійно в невеликих дозах, можна робити чистку організму. Виводяться шлаки, радіонукліди й важкі метали.

Коли приймав хітозан, сильно пітнів.

— Смердів як цап — це виходили токсини. Потім почали набиратися величезні чиряки. Це очищувалася лімфа. Знав, що це не інфекція, то до лікарів не звертався. Прикладав примочки. Коли зменшив дозу і припинив приймати, шкіра очистилася. Став енергійнішим, краще почуваюся.

Кордіцепс діє як антибіотик. Це витяжка з високогірного гриба, що проростає крізь гусінь. Його збирають у Китаї.

— Кордіцепс покращує супротив інфекції в організмі. Неважливо, чи це нариває у вусі, чи запалення легенів. З інфекцією борються так звані антитіла-воїни, коли людина починає хворіти, їх не вистачає. Завдяки кордіцепсу додаються "загони спецназу" і хворий швидко йде на поправку.

Також удома тримає цинк, що зміцнює імунітет.

— Ми з дружиною приймаємо щодня по одній таблетці, синові даємо по половині. Якщо захворіли, дозу збільшуємо вдвічі. Так само раджу сестрі та матері, коли починається застуда. Часто навіть до температури не доходить — організм включається відразу. Якщо не забуваємо приймати кордіцепс із цинком, грипом не хворіємо.

Через брак мікроелементів випадає волосся

— БАДи — це речовини, що поповнюють недостачу мікроелементів. Особливо корисні добавки людям, які вживають одноманітну їжу, — каже черкаський фітотерапевт 37-річний Сергій Горянський. — Через брак мікроелементів часто випадає волосся або стає ламке, можуть розшаровуватися нігті. Добавки розроблені як для всього організму, так і для окремих слабких місць у ньому. Є БАДи для щитовидної залози, є такі, що містять кальцій, легкий для засвоєння.

До більшості біологічно активних добавок входять витяжки з рослин. Також можуть містити речовини з комах, грибів, тварин, мінерали.

 

Зараз ви читаєте новину «Токсини виводять порошком із крабових панцирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути