понеділок, 23 листопада 2015 00:20

"Щоб одужати, достатньо знайти інфекцію і прибрати її з організму"

Автор: ФОТО: Василина Копитко
  Людмила Шупік, комерційний директор МЦ ”Здоров’я” відповідає за терапію. Лікує без антибіотиків і медикаментів
Людмила Шупік, комерційний директор МЦ ”Здоров’я” відповідає за терапію. Лікує без антибіотиків і медикаментів

— У світі, що нас оточує, безліч мікроорганізмів. Стикаючись з людиною, можуть викликати вірусні хвороби: грип, гепатит тощо, — каже головний лікар столичного медичного центру "Здоров'я" Віра Разіна. — А можуть погіршити вже існуючі недуги, загострюючи їх, знижуючи при цьому захисні сили організму.

— Інфекція може просто перебувати в організмі людини, не викликаючи хвороби, — продовжує. — Але впливає на нього негативно. Сповільнює розвиток, знижує імунітет, опірність організму, порушуються обмінні процеси.

В МЦ "Здоров'я" роблять комп'ютерну діагностику організму та лікують апаратним методом, без антибіотиків і медикаментів. Курс триває два тижні. Вбиває хворі клітини, не завдаючи жодної шкоди здоровим. У важких випадках потрібні декілька курсів.

12-річна Дарина Москальчук стала дуже дратівливою. Навчання давалося важко, часто турбували головні болі, погано спала. Її не раз обстежували і лікували, але безуспішно. Під час огляду в МЦ "Здоров'я" виявили цитомегаловірус в центральній нервовій системі. Дарина пройшла курс лікування в центрі. Стан здоров'я став прогресивно покращуватися. За три місяці одужала.

Киянин Роман Костенко, 16 років, давно мучився від нежитю і хронічного бронхіту. Не раз безуспішно лікувався. В центрі виявили грибок — мікоплазму в основній пазусі носа, горлі та бронхах. Після лікування одужав.

52-річний Семен Пархомчук із Полтави стоїть на обліку в поліклініці з глаукомою. Лікування неефективне. Під час обстеження в центрі виявили герпес у лівому очному нерві й очному перехресті. Зір на ліве око різко погіршився. В останній час почало турбувати й праве око.

— Щоб цього уникнути, необхідно своєчасно виявити інфекцію і прибрати її з організму. Що ми і робимо, — каже Віра Разіна. — Олена Мишовська, 48 років, із Борисполя звернулася до нас з діагнозом дрібноклітинний рак правої легені. Лікується в онкодиспансері. При обстеженні виявили локальний пневмофіброз правої легені, а в ньому грибки — міко­плазма. В гортані знайшли глисти парагонії. Ми взяли її на лікування. Після проведення трьох курсів стан хворої значно покращився. Діагноз рак тепер під сумнівом.

Адреса медичного центру "Здоров'я":

м. Київ, вул. М. Кривоноса, 14

Тел.: 0(44) 275 99 30, 0(66) 54 89 557,

0(66) 54 89 558

Зараз ви читаєте новину «"Щоб одужати, достатньо знайти інфекцію і прибрати її з організму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути