понеділок, 17 вересня 2012 00:15

Рижики допомагають від пухлин і гепатитів

Автор: фото з сайта www.atlasprirodirossii.ru
  Речовини із грибів є у складі половини антибіотиків. Найкорисніші японські шиітаке, українські веселки, рижики та грузді перцеві
Речовини із грибів є у складі половини антибіотиків. Найкорисніші японські шиітаке, українські веселки, рижики та грузді перцеві

34-річна Олена Єрмак зі столиці перенесла операцію на грудях через рак. Проходить курс реабілітації грибами.

— Лікарі давали не дуже хороші прогнози. Але вже чотири роки лікуюся грибами. Не сама, а під наглядом фунготерапевта. Почуваюся добре, хвороба не повертається. Онкологи дивуються, коли проходжу регулярні обстеження.

— Кожен другий антибіотик має у складі речовини грибів, — каже столичний фунготерапевт Сергій Ходун, 63 роки. — Але такі ліки мають побічні ефекти. А натуральні біологічно активні препарати з грибів нешкідливі, вбивають мікроби. Їхні фітонциди знищують будь-які віруси — від грипу до СНІДу. Найбільше корисних властивостей мають японські шиітаке та українські веселки, рижики і грузді перцеві.

Молоді рижики допомагають від пухлин, вірусних хвороб і гепатитів. Часничник — гриб на тонкій ніжці із запахом часнику — помічний при застуді. Гриб-парасолька — при циститах, лисички — від глистів. Чашечки петиції, яку в народі вважають поганкою і розтоптують, помічні від спазмів м'язів і розсіяного склерозу.

Наукові дослідження показали, що більшість грибів впливають на пухлини. Найефективніша проти них — веселка звичайна.

— Часто операції провокують розвиток нових пухлин, які ростуть із подвоєною силою. Потрібно блокувати цей процес і лише потім прибирати вогнища раку.

На злоякісні пухлини діють комбінацією не більш ніж із трьох грибів. Протиракові властивості для людей і тварин мають веселка, шиітаке, рейши, меітаке. Також — кордицепс, агарік бразильський, дощовик, їжовик гребінчастий, трутовик.

— Інколи можна вилікувати навіть останню стадію раку. У грибах є полісахариди, які дають поштовх організму до вироблення перфорину. Це речовина, яка знищує онкоклітини. Її виробляє організм, але інколи в недостатній кількості.

Коли бракує 20% перфорину, на тілі з'являються висячі родимки і плоскі бородавки. Якщо не вистачає третини цієї речовини — утворюються жировики, затвердіння в грудях, мастопатія. При 40% браку — утворюються міоми, фіброміоми, доброякісні пухлини і кісти. Якщо організм виробляє лише половину належного перфорину, здорові клітини масово перероджуються в ракові.

— Операції, хіміо- та променева терапія — необхідні, — каже лікар. — Відмова від них небезпечна. Діагностують і лікують рак тільки в онкодиспансерах. Але потім варто пройти курс реабілітації натуральними грибними і трав'яними препаратами. Одразу після операції з видалення пухлини гриби знищують онкоклітини, які ще залишилися в організмі, і не дають розвиватися метастазам в інших органах.

— Якщо токсини пухлини ще не повністю паралізували організм, гриби розсмоктують її. Допомагають скинути вагу, підтримати серце, судини, легені та бронхи, позбутися алергії.

Зараз ви читаєте новину «Рижики допомагають від пухлин і гепатитів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути