понеділок, 21 серпня 2017 05:10

Псоріаз тримають під контролем завдяки травам

  Тетяна ­Павлівна Радіонова пропонує ефек­тивні ­засоби від різних недуг
Тетяна ­Павлівна Радіонова пропонує ефек­тивні ­засоби від різних недуг

— Страждав на псоріаз 20 років. Недуга то зникала, то поверталася з новою силою. Це було нестерпно й виснажувало, — говорить 56-річний Анатолій Свередюк із Дніпра.

— Багато дізнався й начитався про псоріаз. Але книжка Тетяни Павлівни Радіонової "Встань над болем своїм" викликала найбільший інтерес. Після її прочитання зарядився позитивом, довірився травниці та її трав'яним засобам. І не пошкодував. Усе-таки переміг псоріаз. Тепер я тримаю його під контролем. Тетяні Павлівні величезне спасибі.

— При псоріазі процес відмирання верхнього шару шкіри відбувається набагато швидше, ніж у здорових людей, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Ті, хто страждають на псоріаз, знають — недуга має літню та зимову форми. Здебільшого вражає обмежені ділянки тіла — волосяну частину голови, згини ліктьових суглобів, область крижів. Але може з'являтися і в інших місцях.

Псоріаз є однією з найбільш поширених і небезпечних патологій шкіри.

— Псоріаз — це не вирок, — продовжує Тетяна Павлівна. — Як кажуть, немає здорових людей — є погано обстежувані хворі. Зарядіться позитивом. За допомогою моїх трав'яних натуральних засобів у вас відновляться пошкоджені тканини, зникнуть набряки й запалення шкіри, не буде свербіння та лущення. Тримайте псоріаз під контролем. Тоді він не отруюватиме ваше життя.

Мій натуральний комплекс від псоріазу ефективно проявив себе протягом багатьох років. Збір цілющих трав і коріння знімає запалення в кишківнику, заспокоює нерви, зміцнює імунітет. Тобто не дає псоріазу підживлення зсередини. Розм'якшують і розчиняють бляшки зовні крем від псоріазу й "жива водичка" (її називаю так через цілющі властивості). Вони знімають свербіж, запалення, сприяють видаленню кірок псоріазу до повного відновлення шкіри. При правильно поставленому діагнозі й виконанні моїх рекомендацій, отримаєте відмінний результат. Свої засоби від псоріазу й книжку "Встань над болем своїм" я висилаю поштою.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Псоріаз тримають під контролем завдяки травам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути