четвер, 25 вересня 2008 17:19

Приготуйте відвари із цілющих трав

1–3    Найбільш уразливими в ці дні будуть репродуктивні органи. Відкладіть відвідування гінеколога та андролога.

4–5    Відмовтеся від гострих і жирних страв. Залишайтеся тверезими. За можливості обходьтеся без ліків. Уповільнюються процеси очищення організму від шлаків і токсинів. Можуть з"явитися симптоми отруєння. Пийте чисту воду.

6–8    Погіршується обмін речовин. Активізується процес відкладання солей у суглобах і тканинах тіла. Не перевантажуйте шлунка. Не засиджуйтеся довго на одному місці. Слідкуйте за вчасним випорожненням кишківника.

9–10    Найкращий час для профілактики серцево-судинних захворювань. Не  проводьте весь день на ногах. Можуть з"явитися набряки.

11–12    Можливі збої в роботі ендокринної системи. Діабетикам слід ретельно дотримуватися рекомендацій лікарів. Жінки клімактеричного віку відчують погіршення здоров"я. Напередодні повного місяця літніх людей турбуватиме безсоння.

13–15    Обережно поводьтеся з колючими та ріжучими предметами. Будьте обережні за кермом. Поранення супроводжуватимуться сильною кровотечею.

16–17    У ці дні намагайтеся не переохолоджувати горло. Можна захворіти на ангіну.  Розпочніть лікування захворювань шкіри. Проведіть очищення кишечнику.

18–19    Частіше траплятимуться випадки захворювання на грибкову інфекцію. Погано переноситимуться різкі запахи. Уникайте пасивного куріння. Провітрюйте приміщення.

20–21    Слідкуйте за своєю поставою. Забезпечте зручне положення спини під час роботи. Частіше розправляйте плечі. Запишіться на прийом до стоматолога. Протезування та лікування зубів пройде успішно.

22–23    Частіше турбуватимуть напади стенокардії. Може виникати задишка під час пересування сходами. Дозуйте фізичне навантаження. Важко буде зберігати емоційну рівновагу. Попийте седативні препарати.

24–25    Видалення мозолів і наростів на ногах краще планувати саме на ці дні. Походіть босими. Перед сном зробіть теплі ванночки для ніг. Приготуйте відвари із цілющих трав. Пийте їх протягом дня.

26–27    Намагайтеся не перевантажувати нирки. Можуть виникати проблеми із виведенням рідини із тканин тіла. Спостерігатиметься загальне ослаблення захисних сил організму. Різко збільшиться кількість хворих на гострі респіраторні захворювання.

28–30    Вагітним жінкам необхідно більше відпочивати. Годуючим мамам не можна відлучати дітей від груді. У малюків можуть з"явитися алергійні реакції на продукти харчування. Стережіться харчових отруєнь.

31    Додаткового догляду потребуватиме шкіра рук та обличчя. Уникайте тривалого контакту рук із засобами побутової хімії. Довірте очищення шкіри обличчя фахівцям. Запишіться на прийом до косметолога.

Зараз ви читаєте новину «Приготуйте відвари із цілющих трав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути