пʼятниця, 13 квітня 2018 05:10

Після закінчення посту очищують жовчні шляхи

Автор: www.rotapharm.com.ua
  Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Висновок ­державної санітарно-епідеміологічної експертизи №05.03.02–03/6089 від 18.02.2015 р. Інформація надана скорочено. З повною інформацією про ­препарат можна ознайомитися в інструкції щодо застосування препарату. Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем та ознайомитись з інструкцією щодо застосування препарату. Інформація надана на правах реклами
Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Висновок ­державної санітарно-епідеміологічної експертизи №05.03.02–03/6089 від 18.02.2015 р. Інформація надана скорочено. З повною інформацією про ­препарат можна ознайомитися в інструкції щодо застосування препарату. Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем та ознайомитись з інструкцією щодо застосування препарату. Інформація надана на правах реклами

— Почати піст — почав, а не знав, як правильно з нього вийти. Після Пасхи так насвяткувався по родичах, що два дні лежав. Від цих застіль і жирненьких страв печінку прихопило. Сильно нудило. Добре, називається, очистив організм постом, — каже Павло Осіпчук, 48 років, із села Рафалівка Володимирецького району Рівненської області.

— Весною печінку чистити найкраще, особливо після свят. Точніше, не печінку, а жовчні шляхи, — розповідає столичний терапевт Ігор Мирончук, 41 рік. — Печінка непогано відновлюється сама. А от жовчний міхур може "забиватися". Там застоюється жовч і жири не переробляються.

Печінка — головний фільтр організму, що усуває токсини. Для покращення роботи її та жовчних шляхів призначають фітогепатопротектори. Вони прискорюють обмінні процеси, підсилюють антиокислювальний захист і активізують роботу ферментів.

— Після Великоднього посту корисно відновити тонус жовчного міхура. Тут в нагоді стане Енгілен, що зменшує застій жовчі. Це захищає від утворення каменів. Жовч також допомагає "прочистити" кишечник і так зменшити навантаження на організм.

Енгілен зменшує порушення травлення, пов'язані з розладами в роботі інших органів — підшлункової, кишечника.

— Він також покращує стан серцево-судинної системи, знижуючи рівень холестерину в крові.

За два тижні прийому Енгілен пацієнти помічають, що печінка не так болить, зменшується відчуття тяжкості в правому підребер'ї, зникає гіркота у роті, здуття кишечника.

До складу Енгілену входять три компоненти, що покращують роботу різних відділів травлення: плоди розторопші, листя артишоку, кореневища куркуми.

— Компоненти Енгілену посилюють дію один одного. Також вони легко засвоюються організмом і мають тривалий вплив.

Екстракт листя артишоку посівного покращує виділення жовчі, що сприяє перетравленню жирів і поліпшенню процесів травлення. Кальцій, калій, магній, залізо, аскорбінова кислота, каротин, вітаміни В1 та В2, що входять до складу екстракту листя артишоку, нормалізують обмінні процеси.

— Речовини з плодів розторопші плямистої нормалізують обмінні процеси в печінці. Сприяють швидшому відновленню її фізіологічних функцій. Посилюють утворення та виділення жовчі, рухову функції шлунково-кишкового тракту.

Екстракт кореневища куркуми довгої містить речовину куркумін. Вона має жовчогінні та протизапальні властивості, знижуючи насиченість жовчі холестерином. Покращує апетит і перетравлення їжі.

— Енгілен стане незамінним помічником у відновленні функції печінки та жовчного міхура. Також для людей, які збираються добре відпочити на пікніку.

Тел. +380 567 905 509/ e-mail:[email protected]

Зараз ви читаєте новину «Після закінчення посту очищують жовчні шляхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути