понеділок, 18 березня 2019 00:55

Пивна маска з картоплею допомагає від зморшок

— Старінню шкіри завадить медова маска. Перевірила на собі, — розповідає Оксана Буйвал, 49 років, із села Гурівщина Києво-Святошинського району Київської області. — Для підсилення ефекту кришу туди листок алое.

Змішує 1 ч. л. порізаного листка алое з 1 ч. л. рідкого меду. Додає жовток і 1 ст. л. молока. Вимішує і наносить на очищену шкіру. Змиває за 15–20 хв. теплою водою.

— Помітила, що після вмивання відваром із трав шкіра краще виглядає. Стає ніжною та пружною. Липа підходить для сухої шкіри, а шавлія — для масної.

Заливає склянкою окропу 1 ст. л. сухої трави. Доводить до кипіння і тримає на середньому вогні 2 хв. Тоді накриває і настоює.

— Також непогана квасолева маска. Підбирала рецепт довгенько, бо де не дивилася, треба було додавати авокадо чи кокосової олії. Якщо робити такі процедури регулярно, то зарплати не напасешся. Варю 50 грамів квасолі й протираю крізь сито. Змішую зі столовою ложкою оливкової олії і соком половини лимона. Теплу суміш наношу на обличчя, залишаю на 20 хвилин. Тоді змиваю.

Для пивної маски натирає дві середні картоплини. Віджимає, щоб стік зайвий сік. Вливає в картоп­лю 2 ст. л. темного пива. Вимішує до густої каші. Додає по 2 ст. л. меду та оливкової олії.

— Якщо шкіра масна, замість картоплі до пива добре додати яєчний білок і сік половини лимона.

Зараз ви читаєте новину «Пивна маска з картоплею допомагає від зморшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути