Киянка Олена Василюк, 42 роки, не хворіє на застуду три роки. Із вересня і до травня жінка готує салат для зміцнення імунітету.
— Колись цей рецепт мені розказала бабця на базарі. Я в неї селеру купувала, — розповідає Василюк.
Для оздоровчого салату треба взяти по 300 г волоських горіхів, селери та меду.
— Горіхи перемолоти на м"ясорубці, — каже киянка. — Селеру натираю на терці. Додаю мед. Перемішую та ставлю на 10 днів у темне місце на балконі.
Після бродіння суміш ставлять у холодильник — щоб не зіпсувалася.
— Пити по столовій ложці щоранку натщесерце та ввечері перед сном, — каже Олена Василюк. — Я палю, а після місяця вживання цієї настойки помітила, що зменшився кашель. А ще селера очищає організм. Я скинула 5 кілограмів ваги. Відчула полегшення у шлунку.
Після курсу лікування слід зробити перерву на 10 днів. Саме за цей час нова суміш забродить.
Коментарі