понеділок, 26 жовтня 2020 05:06

Натуральний трав'яний комплекс знімає запалення простати

Автор: ФОТО надане Тетяною Радіоновою
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав'яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав'яні засоби від різних недуг

— Після кожної застуди в мене загострюється простатит. Звичні засоби перестали допомагати. Певно, організм до них пристосувався. Колега порадив комплекс цілющих трав Тетяни Павлівни Радіонової. Він відновлює функції простати й не травмує печінку.

Замовив натуральний трав'яний комплекс від простатиту. За тиждень прийому сечовипускання налагодилося, зникли неприємні відчуття у паху.

— Будь-яке переохолодження призводить до зниження імунітету. Тоді організм не в змозі боротися з недугами, які він раніше пригнічував, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — А якщо чоловік ще й зловживає алкогольними напоями й гострими стравами, загострення простатиту не уникнути. Велике значення також має малорухливий спосіб життя. Сприяє розвитку застійних явищ у ділянці малого таза. Через поганий кровообіг організм гірше протистоїть інфекціям. Щоб не допускати гострої фази недуги, рекомендую одразу застосовувати мої трав'яні засоби на основі цілющих трав і коріння. Запущена форма може призвести до втрати потенції й розвитку аденоми простати — доброякісної пухлини.

Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє комплекс від простатиту й аденоми за старовинною сімейною рецептурою травників. У нього входять бальзам на цілющих травах і корінні для внутрішнього застосування та мазь у задній прохід. А "Еліксир молодості для чоловіків" відновлює й посилює потенцію. Всі складники натуральні, не викликають залежності й побічних дій.

— Цілющі трави знімають запалення й відновлюють роботу простати краще, ніж інші засоби. Головне — налагоджують сечовипускання, усувають біль у паху, яєчках. Комплекс має хороший оздоровчий ефект, зміцнює імунітет, піднімає загальний тонус організму. При його застосуванні й дотриманні моїх рекомендацій ви ­позбудетеся ненависного, виснажливого простатиту.

Свої засоби Тетяна Павлівна Радіонова багато років відправляє поштою по всій Україні.

Інформацію про натуральні трав'яні засоби для боротьби з простатитом, циститом, герпесом, демодекозом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остео­мієлітом, трофічними виразками, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя та шиї і багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової travnik.kharkov.ua.

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Натуральний трав'яний комплекс знімає запалення простати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути