понеділок, 14 жовтня 2019 05:26

Мігрень і біль у спині потрібно одразу лікувати

Автор: ФОТО НАДАНЕ Lytvynenko Clinic
  Наталія Литвиненко: ”Завдяки досвіду лікарів і сучасному обладнанню лікуємо найважчі неврологічні хвороби”
Наталія Литвиненко: ”Завдяки досвіду лікарів і сучасному обладнанню лікуємо найважчі неврологічні хвороби”

Неврологічні захворювання будь-якої складності лікують у Полтаві в Lytvynenko Clinic. Професійна команда лікарів спеціалізується на трьох основних напрямках — загальна неврологія, медицина болю та реабілітація після інсульту.

— Індивідуальний підхід до пацієнта, сучасне обстеження і тестування, а також великий досвід лікування складних патологій у неврології дозволяє отримати потрібний результат, — говорить доктор медичних наук, професор Наталія Литвиненко, засновник і провідний спеціаліст Центру неврології та реабілітації при Lytvynenko Clinic.

Що порадите людині, яка постійно відчуває біль у спині чи головний біль?

— Якщо маєте таку проб­лему — потрібно негайно звертайтеся до фахівців. Больові симптоми можуть вказувати на проб­леми, які треба одразу лікувати, щоб не було тяжких ускладнень. До нас постійно звертаються пацієнти, які багато років страждали, а після точної діагностики повністю виліковувалися, або їх стан значно покращився, бо отримали кваліфіковану допомогу.

Які прилади використовуєте для діагностики неврологічних хвороб?

— Маємо сучасне обладнання для електроенцефалографії, електронейроміографії, треморографії, стабілометрії та ультразвукового дослідження. Використовуємо діагностичний комплекс для виявлення судинних захворювань головного мозку, проблем зі сном і серцевим ритмом.

Комбінація найновішого обладнання, практичного досвіду й наукового підходу робить клініку унікальним центром міжнародного рівня у нашому регіоні з діагностики та лікування нейропорушень.

Із якими хворобами найчастіше звертаються пацієнти?

— По допомогу звертаються пацієнти з досить складними патологіями, тому що клініку постійно рекомендують інші лікарі. Точно визначаємо і лікуємо епілепсію та втрату свідомості, головокружіння, хворобу Паркінсона, спадкові нервово-м'язові й захворювання периферичної нервової системи, спазми м'язів на обличчі, шиї чи кінцівках, біль у спині й інші види неврологічних хвороб. До лікування пацієнтів долучаємо кваліфікованого психолога, який допомагає подолати стрес або депресію. Розлади мови та мовлення лікує логопед-афазіолог. Спектр дуже широкий, адже від здоров'я нервової системи залежить стан усього організму.

Які методи лікування застосовують у клініці?

— Окрім стандартного медикаментозного лікування, використовуємо фармакопунктуру, лікувальні блокади, ботулінотерапію для зняття спазмів м'язів, електростимуляцію для активації м'язів, ударно-хвильову терапію, лікувальний масаж, є денний стаціонар. Часто пацієнти хочуть отримати пігулку, що вилікує одразу всі хвороби. Але зовсім не бажають пройти курс лікувальної фізкультури, щоб тримати тіло в тонусі та вирішити проб­леми зі здоров'ям.

Lytvynenko Clinic проводить унікальну для Полтавської області високоефективну реабілітацію після неврологічних хвороб. Як це відбувається?

— Після діагностики призначаємо індивідуальну програму реабілітації. У нас є кілька залів із спеціальним обладнанням. Маємо єдину в регіоні клітку для реабілітації, в якій пацієнт розроб­ляє амплітуду і точність руху. Наче у віртуальній грі, завдяки зворотному біологічному зв'язку, стабілометр навчає пацієнта контролювати рівновагу й долати головокружіння. Є прилади, які вчать заново вставати, ходити, крокувати на сходах, брати рукою дрібні деталі чи обслуговувати себе. Всі дії контролюються комп'ютерними програмами і цілою мультипрофесійною командою медичних спеціалістів, тому завжди маємо результат.

Понад 65 років займаються медициною

Засновники Lytvynenko Clinic — це лікарі відомої в Полтаві лікарської династії Литвиненко, професіоналізм і репутація якої вже 65 років є еталоном уважного, порядного та відповідального ставлення до кожного пацієнта.

Lytvynenko Clinic розташована за адресою: м. Полтава, вул. Миколи Дмитрієва, 6д (колишня — вул. Володарського, територія Полтавської центральної районної лікарні), 4 поверх (є ліфт). Попередньо записатися на консультацію можна за тел.: 69 11 69,

0­(95) ­199 59 00, 0­(67) ­199 59 00. www.lc-neuro.com.ua

НАКАЗ МОЗ УКРАЇНИ ВІД 21.03.2018 р. №520 "ПРО ЛІЦЕНЗУВАННЯ МЕДИЧНОЇ ПРАКТИКИ" Порядковий номер 37

Зараз ви читаєте новину «Мігрень і біль у спині потрібно одразу лікувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути