Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 17:34

Медичний гороскоп на квітень

1–2 — Непокоїтимуть варикозне розширення вен та тромбофлебіт. Небезпечно робити операції на судинах. Наркоз діятиме важко. Бажано відкласти початок нового курсу ін"єкцій.

3–4 — Сприятливий час для очищення організму. Варто менше їсти й більше пити. Перед сном прийміть ванну. Можна робити ванночки для ніг і масаж стоп. Походіть деякий час босоніж.

5–6 — Судини стають більш вразливими й ламкими. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Фізичне перевантаження може спровокувати внутрішні крововиливи. Голова болітиме через зміну атмосферного тиску.

7–8 — Не пийте холодних напоїв. Бережіть горло, якщо спілкуєтеся з великою аудиторією, — можна втратити голос. Відкладіть операції на щитовидній залозі та носоглотці. Вдалий час для лікування органів репродуктивної системи.

9–10 — Збільшується кількість застуд, тому потурбуйтеся про імунітет. Будьте обережними на тренуваннях — погіршується еластичність тканин. Можна пошкодити суглоби. Не піднімайте важкого.

11–12 — Важкі дні для гіпертоніків. Намагайтеся уникати стресів і контролюйте тиск. Відмовтеся від гострих страв, щоб не було загострення виразки шлунку. Не зловживайте алкоголем.

13–15 — Час зайнятися профілактикою та лікуванням органів зору. Підбирайте окуляри. Проводьте процедури для загального зміцнення. Корисною буде сауна. Розпочинайте заняття спортом, більше рухайтеся. Не засиджуйтеся перед моніторами.

16–17 — Для приготуванні їжі використовуйте лише свіжі продукти. Не купуйте пиріжків на вулиці. Видалення мозолів та родимок пройде вдало.

18–19 — Загострюються хвороби нирок та сечового міхура. Операції на цих органах варто відкласти. Не слід робити пірсинг та проколювати вуха. 20–22 — Збільшується кількість захворювань, що передаються статевим шляхом. У ці дні не можна робити абортів. Приділіть більше уваги особистій гігієні. Зробіть генеральне прибирання вдома.

23–24 — Проблемна шкіра потребуватиме догляду. Не експериментуйте з косметичними препаратами, щоб не було алергії. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.

25–27 — Слідкуйте за поставою. Обирайте зручне положення для спини під час роботи та сну. Не варто йти на прийом до мануального терапевта. Похід до стоматолога теж краще відкласти.

28–29 — Підтримки потребуватиме нервова система. Складно буде контролювати емоції. Можуть непокоїти тривожні сни. Шукайте ефективні способи відпочинку та підтримання внутрішньої рівноваги. Ляжте спати раніше.

30 — Втома швидко знесилюватиме тіло. Уповільнюється реакція, тому будьте обережні за кермом. Пийте чисту воду між прийомами їжі. Процедури для схуднення — ефективні.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на квітень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути